Nu lezen
Xiaomi wil Turkije veroveren en Apple verdringen op het gebied van verkochte smartphones

Het Xiaomi-bedrijf wint steeds meer populariteit op de Europese markt, het werk werkt, onder andere in Italië, Spanje, Frankrijk en Polen. Turkije zal waarschijnlijk binnenkort lid worden van deze groep.

Xiaomi wil ook Turkije veroveren

Xiaomi wil ook Turkije veroveren

Een foto van de nieuwe Mi Store met het woord "Coming Soon" is aan het netwerk toegevoegd. Xiaomi zal naar verwachting in het 2019-jaar in Turkije verschijnen. Ik ben erg blij met zo'n grote Chinese activiteit van de reus in de Europese arena. Het heeft dezelfde voordelen, misschien zien we de officiële verkoop van grote producten van Xiaomi in Europa. Ik bedoel vooral telewizory i koelkasten. Een tv met het 75-formaat Mi-logo met 4K-ondersteuning kost alleen 5200 in China. We kunnen dromen over dergelijke prijzen in Polen, het invoeren van Xiaomi op de markt kan een goed alternatief introduceren.

Europa is niet de enige richting van Xiaomi, het bedrijf is ook van plan in het 2019-jaar uit te breiden naar de Amerikaanse markt. Het bedrijf heeft het grootste aandeel op de Chinese en Indiase markt, waar het een verkoopleider is. In het eerste kwartaal verkocht 2018 Xiaomi 29,3 miljoen stuks smartphones, dus wijzend op een toename van 129% ten opzichte van het voorgaande jaar. Ter vergelijking: Apple verkocht 77 miljoenen telefoons. Als Xiaomi snel blijft groeien, kan het het verschil aanzienlijk verkleinen.

Scroll To Top