Nu lezen
Xiaomi Commuter is 2 rugzak in 1

Xiaomi Commuter

Xiaomi heeft verschillende koffers, rugzakken en ik persoonlijk dit model. Opgedragen aan het transport van de Xiaomi 4K-drone. Het past perfect en beschermt het goed, als je op zoek bent naar een mooie rugzak voor een drone, zal het perfect werken. Als je op zoek bent naar een rugzak die niet noodzakelijkerwijs voor een drone is, raad ik het ook aan. De minimalistische stijl past mij heel goed. Als u op zoek bent naar een nieuwe rugzak, raad ik u aan deze te bekijken de nieuwigheid van vandaag, Xiaomi Commuter.

Xiaomi Commuter

Xiaomi Commuter

De Chinese fabrikant heeft de nieuwe Korpo-rugzak geïntroduceerd, bij uitstek geschikt voor de 15,6-laptop. Het wordt gekenmerkt door een zeer minimalistische, elegante uitstraling. De gebruikte materialen zijn stof en leer. er is waterdicht. Het maakt regen niet bang, het kan je laptop gemakkelijk beschermen tegen overstromingen. De achterkant heeft een gaasstructuur om het gevoel van hitte te verminderen, het drukgebied te verminderen. Uitermate geschikt om te reizen omdat het een schouderriem heeft aan de achterkant van de koffer. Afmetingen van de nieuwe rugzak 405 x 300 x 140 mm.

Naast het hoofdvak heeft de Xiaomi Commuter ook twee vakken aan de zijkanten. De meest interessante innovatie is echter afneembare tas uit de rugzakdie 10 op een inch-tablet kan houden. Je kunt het zelf gebruiken om kleine dingen te dragen omdat het een schouderriem heeft of samen met een rugzak. Net als de hoofdrugzak was de tas ook gemaakt van waterdicht materiaal. Interessante stap van Xiaomi. Afmetingen van de 295 x 225 x 20 mm. Samen met een rugzak wegen ze 1,1 kg.

Xiaomi Commuter kost 249-yuan, $ 39.

[su_row] [su_column size = "1 / 2 ″]Xiaomi Commuter[/ su_column] [su_column size = "1 / 2 ″]Xiaomi Commuter[/ su_column] [/ su_row]

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top