Nu lezen
Xiaomi Smart temperatuur- en vochtigheidssensor - temperatuursensor voor een schijntje.
[su_slider source = "media: 164,165 ″ link =" lightbox "width =" 800 ″ height = "600 ″ title =" no "]

Temperatuursensoren voor een slimme woning moeten duur zijn? Xiaomi, bewijst eens te meer dat goedkoop niet slecht betekent. Voor 8 $, rond 33 zloty krijgen we een sensor, die in Europese fabrikanten binnen 100 PLN kost, de meetnauwkeurigheid verschilt niet van de concurrentie.

Temperatuursensor werkt in het draadloze ZigBee-protocol, zodat u verbinding kunt maken met het apparaat waarvoor u een Xiaomi Gateway en de Mi Home-toepassing nodig hebt. Het apparaat is erg klein, gewoon 36x36x11.5mm. De set bevat: temperatuur- en vochtigheidssensor met bijgevoegde CR2032-batterij, dubbelzijdige back-uptape, gebruiksaanwijzing in het Chinees.

xiaomi temperatuursensor

xiaomi temperatuursensor

Om de sensor te koppelen met de Xiaomi-controller, houdt u de knop aan de bovenkant van het apparaat even ingedrukt; na enkele seconden verschijnt het apparaat in MiHome. De applicatie ziet er erg goed uit, het meeste is in het Engels. Alleen de aanduiding van de kaart, die heel duidelijk is, is in het Chinees. Helemaal aan het begin krijgt hij een bericht over de algemene weersomstandigheden. Daaronder de exacte temperatuur en vochtigheid. De fabrikant verklaart dat de sensor moet werken bij een temperatuur van -20 tot + 60 graden Celsius en vochtigheid 0% -100% RH. De nauwkeurigheid van de temperatuurmeting is + -0,3-graden en vochtigheid + -3%. De applicatie slaat het huidige weer op in het geheugen en we hebben de mogelijkheid om de temperatuur in de grafiek in drie tijdsperioden te verdenken. Dagelijks, wekelijks en maandelijks. Ik zou een jaarlijkse periode kunnen gebruiken, ik hoop dat we met een update zo'n kans krijgen.

Sommering

xiaomi temperatuursensor

We kunnen de sensor configureren voor het afgeven van een bestelling aan een ander apparaat wanneer de temperatuur met één graad stijgt / daalt of de luchtvochtigheid met één procent verandert. De Mi Home-applicatie kan ons bijvoorbeeld een melding sturen via de telefoon, of koppelen via Xiaomi Smart Socket, een verwarming die op het stopcontact is aangesloten. Als u het niet erg vindt om Pools te hebben, wilt u regelmatig de luchttemperatuur en -vochtigheid controleren, dan raad ik u het apparaat aan. Voor deze prijs is er niets beters.

Xiaomi Smart Temperatuur- en vochtigheidssensor Ik kocht in de winkel Gearbest voor 7,99 $.

Scroll To Top