Nu lezen
Xiaomi heeft meer hardloopschoenen aan het Youpin-platform toegevoegd

Na een paar weken van droogte presenteert het merk 90Fun samen met Xiaomi een nieuw product op een crowdfundingplatform - lichte hardloopschoenen. Zoals gebruikelijk voor alle producten, hebben nieuwe schoenen al het vereiste bedrag verzameld. Tijdens 24 uur hebben we 219% van de benodigde som verzameld en tot het einde van de verzameling waren er nog 13-dagen.

De nieuwe schoenen zijn gemaakt voor stedelijk hardlopen. 90Fun zorgt ervoor dat de speciaal geconstrueerde EVA-rubberen zool en het TPU-plastic de komende kilometers goed zullen werken op hard asfalt en trottoirs.

De buitenste kussenhoes is gemaakt van ademend materiaal en, wat belangrijk is, bevat reflecterende elementen. Als je in het donker loopt, moet je sportkleding reflecterende elementen hebben, het is goed dat 90Fun dit onthoudt.

De schoenen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, grijs en blauw. De maat is Europees en begint met het 40-nummer en eindigt met 44. Het gewicht van één schoen is 190g, dit is de waarde voor de 42-maat.

Zie ook
xiaomi ninebot 19

90Fun-hardloopschoenen zijn geprijsd op het Youpin-platform voor 169-yuan, $ 25. Verzenden naar de eerste mensen die het project hebben ondersteund, start 22 in juli 2019 jaar.

Scroll To Top