Nu lezen
Xiaomi heeft een T-shirt toegevoegd aan het Youpin-platform dat je hartslag meet

Een paar dagen geleden publiceerde ik een nieuw product op Youpin in de Facebook-groep. Ik wed dat de mysterieuze afbeelding een shirt toont dat de polsslag kan meten en het bleek dat ik 🙂 vond

Het Zenph-t-shirt is toegevoegd aan het Youpin-platform. Momenteel is er een crowdfunding-campagne en aandacht! Het heeft 100% van de benodigde hoeveelheid nog niet bereikt. De verzameling geld gaat een dag mee en het nieuwe product heeft nu 61% verzameld. Ik zie het resultaat onder 100% voor de eerste keer en 13-dagen blijven tot het einde van de verzameling.

De fabrikant van het t-shirt is Shenzhen Morning Wind Technology Co., Ltd. Op het centrale punt van het t-shirt is een chip op de borst geplaatst die de ECG-functie toevoegt. Het geïntegreerde circuit maakt via Bluetooth verbinding met de smartphone in de 4.2-versie.In de toepassing kunt u uw hartslag, ademhalingssnelheid en zelfs de afstand die u hebt bekijken (hij gebruikt GPS in uw telefoon). De fabrikant verklaart dat de ingebouwde batterij bestand is tegen 20-dagen met dagelijks gebruik van 90-minuten.

De tweede interessante functie bevindt zich aan de achterkant (aan de achterkant van het shirt), een systeem genaamd SensElast 3D dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van de positie tijdens hardlopen en fietsen.

Het slimme Zenph-t-shirt werd in China geprijsd op de 199 junny, $ 32. Het zal verkrijgbaar zijn in vijf maten: S, M, L, XL en XXL. Verzending naar de eerste mensen start 20 in juli, 2019, zolang het product 100% van het benodigde bedrag zal verzamelen. Op het moment dat het artikel werd geschreven, nam de waarde toe tot 75%.

Scroll To Top