Nu lezen
Xiaomi heeft een gadget op Youpin toegevoegd om de kantoorcompetitie te ondersteunen! Controleer je kracht

Jarenlang kun je stressballen of andere knijpgadgets kopen om 'woede te verminderen'. merk Yunmai de verkoop van producten op het Xiaomi-verkoopplatform Youpin besloot om een ​​antistressbal van de 21ste eeuw te maken.

De Yunmai anti-stress gadget is verkrijgbaar in twee maten. Voor de kleinere hand is een minimodel met afmetingen 68 x 42 x 43,4 mm en gewicht 63g. Het grotere model heeft de afmetingen 82 x 50 x 52 mm en weegt 104g. Het apparaat is gemaakt van zacht plastic en maakt via Bluetooth verbinding met de smartphone in de 5.0-versie. De ingebouwde batterij zorgt voor slechts 10 minuten plezier. Slecht resultaat, misschien is het een speciale service van Yunmai om de werknemer niet te lang van het bureau weg te halen. Alleen tijdelijke ontspanning en het loslaten van spanning.

In de applicatie kunnen we de druk zien waarmee we het Yunmai-product samendrukken. Een leuke manier om te controleren wie de sterkste hand op kantoor heeft. De applicatie heeft uitgebreide sociale functies en stelt u in staat om een ​​toernooi te maken om te concurreren met andere vrienden die ook de bal zullen bestellen. Naast het weergeven van drukkrachten, heeft de applicatie ook mini-games waarin de snelheid van balknijpen belangrijk is.

De stressbal Yunmai is in China geprijsd op 99 yuan, $ 14 en is verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, groen en roze. Het product heeft twee dagen deelgenomen aan een crowdfunding-campagne, gedurende deze tijd heeft het 514 750 yuan, $ 72 540 verzameld, wat 260% van het benodigde bedrag is. Twaalf dagen resteren tot het einde van de verzameling. Verzending naar de eerste mensen begint 12 oktober 2019 jaar.

Ik bestel! 🙂

Scroll To Top