Nu lezen
Xiaomi heeft Youfun een compacte waterzuiveringsinstallatie toegevoegd

Het Youpin-verkoopplatform bevat veel interessante producten, waaronder een nieuw apparaat voor het steriliseren van water. Sky Innovation Technology (Shenzhen) Co., Ltd heeft een apparaat gemaakt in de vorm van een thermometer die UV-licht uitzendt om water te zuiveren.

compact apparaat voor waterzuivering

De afmetingen van het product zijn 196 mm x 29 mm x 30 mm, het weegt alleen 137g. Binnenin bevindt zich een batterij met de 2200 mAh-capaciteit. De ingebouwde link is voldoende voor twee en een half uur werken. In het geval van ontladen, verbinding maken met de lader via een USB type C-aansluiting, duurt het vasthouden aan 100% drie en een half uur.

compact apparaat voor waterzuivering

Hoe werkt het apparaat? Verwijder het deksel, plaats de "lamp" in een glas water en druk op de knop aan de onderkant. Tijdens 90 seconden zal UV-licht het water in het glas steriliseren. De producent verklaart dat het water schoon en drinkbaar is (het zal 99,9% van de verontreinigende stoffen bestrijden). De levensduur van de UV-lamp is 15 000 uur.

upin water uv

Als het product echt in staat is om water uit de rivier te zuiveren, is het een ideaal gadget voor mensen die naar het kamp gaan, voor verkenners. In de set samen met de "purifier" krijgen we een oplaadkabel en koffer.

Zie ook
slimme t-shirt zelph

Het compacte waterzuiveringsapparaat was geprijsd op Youpin voor 149-yuan, $ 22. Het is al beschikbaar in de winkel Banggood.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top