Nu lezen
Xiaomi Drone 4K - de eerste vlucht en onverwachte wending van de actie.

Xiaomi drone 4k

De drang naar een drone circuleert al heel lang in mijn hoofd. In het begin wilde ik een DJI-product kopen, maar het was een afschrikkende prijs, ik ging niet voor kleine goedkope "Chinese" drones. In de tussentijd waren er zoveel nieuwe Xiaomi-producten dat de drones naar de achtergrond gingen. Echter, dit jaar toonde DJI Spark, een revolutie in drone naar mijn mening. Klein compact, voldoet aan de Poolse wettelijke vereisten om te vliegen in de bebouwde kom. Onlangs raakte een drone me onverwachts Xiaomi Drone 4K (zonder het risico dat er btw in rekening wordt gebracht).

Ik wil erop wijzen dat dit mijn eerste drone was die ik altijd had gevlogen, het enige waarmee ik contact had was auto's met afstandsbediening in mijn kindertijd. Helemaal aan het begin had ik kleine problemen met het verbinden met de Xiaomi Drone 4K, om te kiezen tussen Wi-Fi of USB. Ik heb geprobeerd om draadloos verbinding te maken, maar het mocht niet baten. iPhone, Mi6, geen van hen is erin geslaagd, wifi is niet verschenen - en hier komt mijn nulervaring op het gebied van drones. Om verbinding te maken met draadloos, in het geval van Xiaomi moet kopen Xiaomi WiFi-connector, na een paar minuten vechten met niet-verschijnen Wi-Fi, besloot ik om een ​​kabel te gebruiken. En er was een ander probleem, in een set van drone-kabel is een USB-microUSB en noch mijn iPhone 7 of Mi6 geen input microUSB en ik had geen adapter bij de hand, tot overmaat van ramp begon het te regenen, zodat een raket Xiaomi drone 4K verschoven tientallen minuten 🙂 in de tussentijd, de poratowałem redmi 3 PRO, zoals te zien in de nieuwste smartphones is niet altijd een plus. Kabel van de ene kant, kabel van een andere en Verbinding geslaagd! Ik hoopte al dat ik zou kunnen vliegen, en hier zou ik moeten wachten, dit keer voor updates. Werden drie op een rij gespeeld, na 15 minuten kwam uiteindelijk de gewenste start. Hendel op het pad naar beneden en naar elkaar en de rotors begon te draaien, verschrikkelijk lawaaierig. Als de maaier is dat na jaren van de hemel.

Eerste vlucht

Ik vloog heel voorzichtig, van boven naar beneden, van links naar rechts. Controle drone is niet zo makkelijk, je moet heel voorzichtig zijn, en om te werken deze camera is al goed helemaal niet, terwijl wat is voor mij de zwarte magie. Ik vraag me af of ik van gedachten verander met de tijd. 🙂 Ik was voorzichtig aan het vliegen, ik was constant aan het kijken om een ​​drone in zicht te hebben. Xiaomi 4K drone die in de fabriek bij mij kwam had 3 dots batterijlading (maximaal 4), na het doen van renovatie waren twee, dus mijn eerste vlucht niet al te lang heeft geduurd. Eerst dacht ik erover om een ​​video op mijn eerste vlucht op YouTube te zetten, maar het leven heeft dit idee snel bevestigd. Het begon weer te regenen, ik ging naar het laadproces en vloog naar de bestemming. Toen ik 3m de grond werd iets wat ik niet had verwacht, de camera gimbal los van de drone en viel van een hoogte 3m aan straatstenen. De drone hing nog steeds in de lucht alsof er niets was gebeurd.

Na de eerste inspectie, toen een deel van Gimbal's behuizing kapot ging, werd de film plotseling onderbroken zodat het onmogelijk is om opnieuw te creëren - het plan met Youtubem stortte in. Ik verwachtte het ergste, dat mijn avontuur met de drone Xiaomi wat 7min gebruikte en het einde, ontslagen. Wat is het nut van vliegen zonder webcam? Maar wat is de lijmdruppel? Gimbal en de camera slaan op de operatietafel.

Xiaomi drone 4k gimbal

Op de foto zie je niet iedereen, maar sommige schroeven kunnen worden losgeschroefd. Op de volgende kun je zien wat er is beschadigd, de noodzaak was om de hele cardanische ophanging op te voeren zodat deze weer met elkaar kan worden gecombineerd.

Xiaomi drone 4k gimbal

Op Youtube zag ik dat mensen al soortgelijke problemen hadden, er zijn video's en ze barsten op dezelfde plek. Ik kan echter niet zeggen in 100% of het mijn schuld was, verkeerde bevestiging van de cardanische ophanging met de camera of productiefout. Plaatsing van de klemband betekent dat als het loskomt, het niet op zijn minst de grond raakt ...

xiaomi drone 4k

WERKEN!

Na reparatie werkt Gimbal met de camera zoals het hoort! Alles is in orde, stabilisatie is, super kwaliteit is, ufff. Ik heb bijna een uur gevlogen, ik zal nog geen materiaal uploaden, maar tijdens de vluchten gaat de camera gewoon door. Slangklem, tot nu toe was niet nodig, maar laat het in het belang van de vrede, kan inderdaad het was mijn toezicht en slecht installeerde een gimbal met een camera, maar die viel tot aan het einde van de vlucht? Ik denk niet dat ik het zal weten ...

Afgezien van dit incident is de drone van Xiaomi verbazingwekkend, stabiel, perfect voor mij de kwaliteit van 4K-opnames. Ik hoop dat ik het potentieel ervan kan gebruiken, binnenkort een volledige review. Ik hoop dat zelfs zonder 30 inches zelfs met centimeters ...

Als iemand "ruwe" opnames wil van de eerste vluchten, schrijf dan naar kontakt@pokoleniesmart.pl Ik zal niet in het openbaar plaatsen omdat ik schaam ik 🙂

3 reacties
  • Hallo en hoe is de ervaring van het gebruik? Waar moet je op letten bij het selecteren van deze drone plus nadelen? Ik zag op het net dat de batterij zichzelf tijdens de vlucht kan uitvliegen en de drone zakt zoals het in de praktijk is. En hoe met dekking.

    • Hallo, eerlijk gezegd? het is praktisch ongebruikt. Gisteren wilde ik een tijdje lopen, maar de update moest worden geïnstalleerd en ik reikte naar Spark. Het gebeurde niet voordat de batterij eruit kwam en de drone viel, hoorde de eerste. Indrukken? Je kunt niets beters kopen voor deze prijs. De kwaliteit van opnames is een openbaring voor mij, de vluchtstabiliteit is ook erg goed. Als u echter + -2500 PLN kunt uitgeven, zou ik DJI Spark gebruiken vanwege het gewicht en veel minder wettelijke beperkingen om te vliegen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top