Nu lezen
Xiaomi elektrisch scheerapparaat - helaas is dit gebeurd.

Xiaomi elektrisch scheerapparaat

Ik beschreef mijn eerste onaangename indrukken van de eerste momenten met een draagbaar Xiaomi elektrisch scheerapparaat in de unboxing-vermelding. Ben ik van gedachten veranderd over Xiaomi Electric Shaver? Mensen die mijn twitter hebben bijgehouden weten het al lang niet meer.

Xiaomi elektrisch scheerapparaat - iets verbeterd?

Dat is wat Ik schreef eerder helaas bleek het waar te zijn en de tijd hielp niet.

Met enthousiasme begon ik aan het eerste scheren, zoals ik in het begin al heel lang schreef dat ik me niet scheerde tot nul. Je zou kunnen zeggen dat ik mijn haar kapotmaak. Ik was erg onaangenaam teleurgesteld, het xiaomi elektrische scheerapparaat geknepen, ze schoor onnauwkeurig. Een groot deel van het gezichtshaar is verdwenen. Ik heb 15 minuten geschoren en ik kon me niet op een bevredigende manier scheren. Ik heb in de gebruikershandleiding gelezen dat het tijd kost voor de huid om zich aan te passen aan de nieuwe manier van scheren. Nadat 9 gedurende drie weken drie keer per week scheert, moet scheren comfortabel zijn. Dat is tenminste wat Xiaomi verklaart, we zullen het zien.

De tekst uit de gebruikershandleiding waarin staat dat het scheren na verloop van tijd steeds comfortabeler zal zijn om op water te drinken, althans in mijn geval. Het is zwak, arm en past zich voortdurend aan. Meerdere malen probeerde ik 15 minuten om het overgebleven haar hier hier te scheren, maar geen van deze machines vermeed het voortdurend. Ik probeerde het op verschillende manieren, dan niets. Dit is een strikte reisproduct, maar naar mijn mening is het niet eens fouttolerant. Het hele idee van een product, een klein compact scheermes dat ik erg leuk vind. Het uiterlijk en de materialen waaruit het ook werd gemaakt, echter Xiaomi vergat het belangrijkste, scheren, is tragisch. Kopen Xiaomi Electric Shaver is geld dat in de modder wordt gegooid. Einde punt.

Er is licht in de tunnel, een nieuwe machine!

Onlangs presenteerde Xiaomi een nieuwe scheermachine Xiaomi MJTXD01SKS 360 Degree. Ik denk dat het een veel beter product zal zijn dan zijn voorganger. Prijzig is er niet veel verschil, een paar dollar duurder dan de blindgangers van Xiaomi. Ik heb besteld, ik wacht, ik zal het controleren. Ondertussen ..

Ik controleerde de Chinezen voor een vergelijkbare prijs

Het leven met Xiaomi Electric Shaver was zwaar, ik moest corrigeren met een traditioneel scheerapparaat. Na een maand vechten besloot ik om een ​​ander scheermes te controleren voor dezelfde prijs die ik betaalde voor de Xiaomi-apparatuur. Er was nog geen nieuw model waar ik hierboven over schreef, dus de keuze viel op iets voor een vergelijkbare prijs. Ik kocht FLYCO FS339 3D voor $ 33 in de Gearbest-winkel, dus zelfs een paar dollar goedkoper.

Zie meer
Xiaomi AirDots

FLYCO FS339 3D is beter dan het Xiaomi-product?

FLYCO FS339 3D

Zeker! Deze machine kan worden gebruikt, scheert goed. Ik heb nooit scheerapparaten van de bovenste plank gebrandmerkt, maar ik ben blij met dit product. Het is waar dat de materialen waaruit het is gemaakt centen zijn dan in het geval van Xiaomi, maar het ging op de achtergrond ten onder, het is belangrijk dat het scheert! In het begin had ik een lichte irritatie in de nek, maar nu komt het niet voor. Ik gebruik het al meer dan een maand en ik heb het nog niet geladen, het display toont 12% van de batterij. Als iemand dan van plan is om een ​​scheermachine te kopen Flyco FS339 Ik raad. De set bevat een fluwelen zakje en een schoonmaakborstel.

FLYCO FS339 3D

Met een zuiver geweten kan ik dat schrijven de hashtag #XiaomiLepsze werkt niet altijd. Nu wacht ik op een nieuw Xiaomi-scheermes, ik hoop dat het Flyco ten val zal brengen, hopelijk moet alles weer normaal worden.