Nu lezen
Xiaomi elektrisch scheerapparaat - helaas is dit gebeurd.

Xiaomi elektrisch scheerapparaat

Ik beschreef mijn eerste onaangename indrukken van de eerste momenten met een draagbaar Xiaomi elektrisch scheerapparaat in de unboxing-vermelding. Ben ik van gedachten veranderd over Xiaomi Electric Shaver? Mensen die mijn twitter hebben bijgehouden weten het al lang niet meer.

Xiaomi elektrisch scheerapparaat - iets verbeterd?

Dat is wat Ik schreef eerder helaas bleek het waar te zijn en de tijd hielp niet.

Met enthousiasme begon ik aan het eerste scheren, zoals ik in het begin al heel lang schreef dat ik me niet scheerde tot nul. Je zou kunnen zeggen dat ik mijn haar kapotmaak. Ik was erg onaangenaam teleurgesteld, het xiaomi elektrische scheerapparaat geknepen, ze schoor onnauwkeurig. Een groot deel van het gezichtshaar is verdwenen. Ik heb 15 minuten geschoren en ik kon me niet op een bevredigende manier scheren. Ik heb in de gebruikershandleiding gelezen dat het tijd kost voor de huid om zich aan te passen aan de nieuwe manier van scheren. Nadat 9 gedurende drie weken drie keer per week scheert, moet scheren comfortabel zijn. Dat is tenminste wat Xiaomi verklaart, we zullen het zien.

De tekst uit de gebruikershandleiding waarin staat dat het scheren na verloop van tijd steeds comfortabeler zal zijn om op water te drinken, althans in mijn geval. Het is zwak, arm en past zich voortdurend aan. Meerdere malen probeerde ik 15 minuten om het overgebleven haar hier hier te scheren, maar geen van deze machines vermeed het voortdurend. Ik probeerde het op verschillende manieren, dan niets. Dit is een strikte reisproduct, maar naar mijn mening is het niet eens fouttolerant. Het hele idee van een product, een klein compact scheermes dat ik erg leuk vind. Het uiterlijk en de materialen waaruit het ook werd gemaakt, echter Xiaomi vergat het belangrijkste, scheren, is tragisch. Kopen Xiaomi Electric Shaver is geld dat in de modder wordt gegooid. Einde punt.

Er is licht in de tunnel, een nieuwe machine!

Onlangs presenteerde Xiaomi een nieuwe scheermachine Xiaomi MJTXD01SKS 360 Degree. Ik denk dat het een veel beter product zal zijn dan zijn voorganger. Prijzig is er niet veel verschil, een paar dollar duurder dan de blindgangers van Xiaomi. Ik heb besteld, ik wacht, ik zal het controleren. Ondertussen ..

Ik controleerde de Chinezen voor een vergelijkbare prijs

Het leven met Xiaomi Electric Shaver was zwaar, ik moest corrigeren met een traditioneel scheerapparaat. Na een maand vechten besloot ik om een ​​ander scheermes te controleren voor dezelfde prijs die ik betaalde voor de Xiaomi-apparatuur. Er was nog geen nieuw model waar ik hierboven over schreef, dus de keuze viel op iets voor een vergelijkbare prijs. Ik kocht FLYCO FS339 3D voor $ 33 in de Gearbest-winkel, dus zelfs een paar dollar goedkoper.

FLYCO FS339 3D is beter dan het Xiaomi-product?

FLYCO FS339 3D

Zeker! Deze machine kan worden gebruikt, scheert goed. Ik heb nooit scheerapparaten van de bovenste plank gebrandmerkt, maar ik ben blij met dit product. Het is waar dat de materialen waaruit het is gemaakt centen zijn dan in het geval van Xiaomi, maar het ging op de achtergrond ten onder, het is belangrijk dat het scheert! In het begin had ik een lichte irritatie in de nek, maar nu komt het niet voor. Ik gebruik het al meer dan een maand en ik heb het nog niet geladen, het display toont 12% van de batterij. Als iemand dan van plan is om een ​​scheermachine te kopen Flyco FS339 Ik raad. De set bevat een fluwelen zakje en een schoonmaakborstel.

FLYCO FS339 3D

Met een zuiver geweten kan ik dat schrijven de hashtag #XiaomiLepsze werkt niet altijd. Nu wacht ik op een nieuw Xiaomi-scheermes, ik hoop dat het Flyco ten val zal brengen, hopelijk moet alles weer normaal worden.

6 reacties
  • Ik bewonder dat je hebt volgehouden, ondanks dit trekken en knijpen. Ik weet wat een pijn het is. En ik raad Philips 9000 opnieuw aan. Soms zijn er zeer goede deals op de Amazone.

    • Ik ben blij met Flyco, het is genoeg voor mij. Als het kapot gaat, probeert het misschien Philips. En binnenkort zal Xiaomi me snel bereiken

  • Ik scheer me over het algemeen bijna elke dag met een Panasonic ES-LV6n-scheerapparaat, ik kocht een zeer goede staat op Allegro voor 450 PLN. Dit Xiaomi-model in zakformaat werkt goed als reisscheerapparaat voor korte reizen, maar in een staat van dagelijks scheren. Wanneer u echter een paar dagen gezichtshaar hebt, zijn er trappen en deze machine werkt niet. Dan heeft een elektricien in folie (zelfs een grotere met meerdere folies) over het algemeen een probleem, dus ik scheer me elke dag, omdat er irritaties zijn van gewone scheerapparaten. Zal dit nieuwe hoofdmodel Xiaomi proberen, geproduceerd in samenwerking met Remington. De scheerapparaten van dit bedrijf hebben goede meningen, hoewel de markt wordt gedomineerd door Braun (folie) en Philips (hoofd). Ik heb gehoord dat in sommige opzichten hoofdscheerapparaten het beter doen met gezichtshaar. Ik heb dit pocket Xiaomi-model alleen voor de reis, maar als iemand zich niet elke dag scheert, zal hij niet gelukkig zijn. Het voordeel is klein en opladen met een USB-C-kabel. Misschien heeft Xiaomi een bepaalde limiet overschreden en is gebleken dat een te dun scheerapparaat (zeer smalle folie) zich niet goed kan scheren (andere kleine reisscheerapparaten zijn echter iets dikker en hebben bijna 2x-folie, maar helaas worden ze aangedreven met gewone sticks, dus geen het is gemakkelijk om de batterij op te laden met een USB-kabel). Interessant is dat er bij GearBest of AliExpress geen reserveonderdelen zijn, dwz folies en messen (ik weet niet of het mes helemaal kan worden vervangen)

  • Wat de #XiaomiExchange betreft, dit is natuurlijk niet altijd beter en nooit zal één bedrijf de beste zijn in elke branche die nodig is. Bovendien is de specificiteit van Xiaomi samenwerking met verschillende fabrikanten. Je hebt de slaapmonitor die is geproduceerd door een van dergelijke partners die Xiaomi onder het kussen legde al beschreven en het bleek dat hij het ideaal nogal miste. Ik kan je vertellen over de Oclean ONE-borstel, die helaas vrij snel viel. Dus kocht ik een sonische tandenborstel zonder Bluetooth van het Zweedse bedrijf Foreo (betekenis ontworpen in Zweden, gemaakt in China). Het nieuwe model Foreo Issa 2 in Polen kost evenveel als 799 PLN, maar bij Amazon.de kan het iets meer dan 600 PLN worden uitgegeven (nu zie ik een iets hogere prijs en Amazon zal Poolse btw hoger toevoegen dan in Duitsland). Het is leuk dat de tandenborstel siliconen is en de Issa hybride koppen voor 79 PLN (in Douglas online zijn in de promotie voor 59 PLN) en een half jaar meegaan, omdat siliconen veel hygiënischer is dan plastic. Er zijn nog steeds alleen siliconenkoppen zonder witte haren en deze gaan waarschijnlijk een jaar mee. De tandenborstel is klein en het is mogelijk om haar mee te nemen op reis met het feit dat de hoes flexibel is, dus het vereist enige voorzichtigheid bij het transport. De fabrikant belooft dat bij normaal gebruik 2x een batterij een jaar meegaat (natuurlijk is het beter om aan te nemen dat dit in feite genoeg is voor iets minder.) Dit is geen optie om in China te kopen, omdat er een groot risico is om een ​​nagemaakte Xiaomi te kopen, is niet altijd beter en soms beter om een ​​duurdere oplossing van een ander bedrijf te kopen, en het is eerlijk om op de blog over Xiaomi te zeggen

  • Het blijkt dat Xiaomi ook een reisaanbod voor hoofdscheerapparaten heeft https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20180424075548&SearchText=xiaomi+shaver+electric. Het lijkt erop dat Xiaomi naar hoofdscheerapparaten neigt, misschien vanwege de ontevredenheid van de mensen in het eerste minifoliescheerapparaat. Hoofdscheerapparaten vereisen echter sferische bewegingen tijdens het scheren, dus algemeen wordt aangenomen dat foliescheerapparaten beter zijn. Ik vraag me af of er een groter, volledig waterdicht Xiaomi-foliescheerapparaat komt, bijvoorbeeld met drie onafhankelijke folies. Als de film echter te smal is, kunnen veel mensen ontevreden zijn, omdat je langer moet scheren en het moeilijk is om het met een grotere borstel te doen. Tot slot wil ik eraan toevoegen dat Remington, een partner van Xiaomi, voornamelijk hoofdscheerapparaten produceert, maar ze zijn ook folie

  • Er wordt nog een Xiaomi-scheerapparaat voorbereid, dit keer het Xiaomi SMATE Four-Blade-scheerapparaat. Het werd beschreven als Gizchina Polen https://gizchina.com.pl/2018/04/01/xiaomi-smate-four-blade-shaver-to-nowa-golarka/, maar er is geen scheerapparaat bij de wederverkopers zoals: AliExpress, Gearbest, enz. Het nieuwe model, zoals reismodellen die niet voor iedereen werken, heeft een USB-C-connector, dus alles wat je nodig hebt is een goede lader met een USB-C-kabel

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top