Nu lezen
Xiaomi Express - een e-mailservice van Xiaomi

In de afgelopen maanden hebben inwoners van China en India geklaagd over de vertragingen bij de levering van producten die besteld zijn in de Mi.com-winkel en op het Youpin-platform. Het Fendga Express-bedrijf was oorspronkelijk verantwoordelijk voor het afleveren van de pakketten. De levertijd was onbevredigend en daarom besloot Xiaomi het contract te verbreken en gebruik te maken van de diensten van twee andere bedrijven: Yuantong en SF.

Een jaar geleden, en meer specifiek in augustus 2018, diende Xiaomi een aanvraag in bij het Chinese Merkenbureau voor een handelsmerk voor de Xiaomi Express-service. Vorige maand werd het teken goedgekeurd en werd de nieuwe Xiaomi Express-service geregistreerd als een e-mailservice en kunnen pakketten worden afgeleverd.

De Chinese reus is van plan het heft in eigen handen te nemen, vandaar de Xiaomi Express-service. Het doel is om pakjes aan klanten te bezorgen op de tweede dag in ten minste 150-steden. Xiaomi Express is niet alleen om de levertijden te verbeteren, maar ook om de kosten voor het leveren van producten aan klanten te verlagen. Ik zal Xiaomi Express aan Europa geven!

Xiaomi Express Kiosk beschikbaar vanaf mei


De naam Xiaomi Express maakt al gebruik van één service ... In India kunnen Xiaomi-producten worden gekocht in winkels, online worden besteld of speciale machines worden gebruikt, Xiaomi Mi Express Kiosks. Dit zijn machines met Xiaomi-, Redmi- en Pocophone-apparaten.

Zie ook

Het is middernacht, je pakt voor een last-minute vakantie en je kunt geen powerbank vinden, wat ben je aan het doen? U koopt een 24 / 7 actieve machine, een handige oplossing.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top