Nu lezen
Xiaomi gaat naar de superbesparingsmodus, 10% batterij is voldoende voor 33 uur

Batterijen zijn het grootste nadeel van de smartphones van vandaag. Ingebouwde camera's maken snel betere foto's Samsung en Redmi presenteert de 100 Mpix-lens. De rekenkracht wordt ook elk jaar hoger, ik denk dat veel mensen een sterkere smartphone hebben dan een laptop. Ondanks de constante ontwikkeling is er nog steeds één probleem, de noodzaak om elke dag en soms om de dag verbinding te maken met opladen. Het is momenteel een technologisch probleem dat niet kan worden opgelost.

Fabrikanten van smartphones bieden steeds meer laadvermogen om de tijd te verkorten wanneer we "vastzitten aan de kabel". De nieuwste vlaggenschipmodellen laden tot 100% in minder dan een uur, wat als we geen 24 uur per dag toegang hebben tot energie? Xiaomi werkt aan een nieuwe functie in MIUI.

Super batterijbesparende modus op Xiaomi-smartphones. Een batterij opgeladen in 10% gaat zelfs 33 uur mee!

MIUi super saver
Onder het uur wordt informatie weergegeven hoeveel uur de smartphone actief zal zijn ->
40% en 105 uur!

Xiaomi heeft in zijn nieuwste versie van de MIUI-systeemoverlay een superbespaarmodus ontwikkeld die de meeste onnodige functies deactiveert en alleen die overbodig maakt in noodgevallen. Na het activeren van de superbespaarmodus, kunt u alleen bellen, sms-berichten en berichten ontvangen van sommige Weechat-applicaties. Alles wat u nodig hebt om in noodgevallen contact op te nemen met uw dierbaren. Alle applicaties die op de achtergrond worden uitgevoerd, worden gedeactiveerd, GPS-locatie en trillingen worden uitgeschakeld. De interface zal ook worden veranderd in een minder "power-hongerige". Deze optie is alleen beschikbaar op apparaten met een AMOLED-scherm.

Xiaomi zorgt ervoor dat dankzij de nieuwe functie een batterij die alleen wordt opgeladen in 10% voldoende is, zelfs voor 33-uren in superbespaarmodus. In de bovenstaande foto heeft de smartphone een batterij opgeladen in 40%, en onder het uur is er informatie dat deze 105-uren zal "duren"!

Scroll To Top