Nu lezen
Xiaomi heeft een crowdfunding-waterzuiveringsinstallatie aan de kraan aan het platform toegevoegd

Xiaomi heeft onder zijn merk Mijia een groot aantal waterzuiveraars die we verbinden met de waterleiding en de filteruitlaat "onder de kraan". Deze keer heb je een kleinere waterzuiveraar toegevoegd aan de Youpin-aanbieding die rechtstreeks op de kraan moet worden aangesloten. Nanjing Yimi Inteligent Technology Co., Ltd. is verantwoordelijk voor het product.

De afmetingen van de waterzuiveraar zijn 117 mm-hoogte en 82 mm-dikte. Bandbreedte, prestaties van een kleine waterzuiveringsinstallatie is 1 liter water per minuut. Het voedingsapparaat werkt via een ingebouwde 1000 mAh-batterij. De fabrikant verklaart dat het product is aangepast om te werken met de watertemperatuur in het bereik van 5 ° C tot 38 ° C.

De zuivering van water komt overeen met een filtratie in vier stadia, die deeltjes van residuen van bestrijdingsmiddelen, farmaceutische antibiotica en zware metalen kan verwijderen. De fabrikant gebruikte ook een katoen- en PET-filter, waarmee gefilterde vaste en andere schadelijke deeltjes kunnen worden gefiltreerd.

Naast de filters erin zit nog steeds wat elektronica. De luchtreiniger kan worden gekoppeld aan de toepassing op uw smartphone en u kunt de kwaliteit van het water controleren dat we dagelijks gebruiken. Het waterniveau wordt ook direct op de luchtreiniger weergegeven. De fabrikant heeft een ring met LED-verlichting gebruikt, de kleur van de achtergrondverlichting komt overeen met de kwaliteit van het water.

Zie ook
aquarium jepen

De waterzuiveringsinstallatie was geprijsd in China voor 299-yuan, $ 43. Verzending naar de eerste mensen die besloten hebben om het project tijdens de financieringsactie te ondersteunen, start 25 juli 2019. Financiering duurt slechts 24 uur en het nieuwe product heeft al 295% van het benodigde bedrag verzameld.

Scroll To Top