Nu lezen
Xiaomi heeft een nieuwe draadloze desktopventilator van SOLOVE toegevoegd aan Youpin

De zomer komt dichterbij, de temperaturen in Europa stijgen ook. Daarom is het de moeite waard om fans te zoeken die zullen helpen bij warm weer. Een nieuwe SOLOVE-desk-fan is toegevoegd aan het Youpin-verkoopplatform. Het apparaat is vervaardigd door Shenzhen Yuke Technology Co., Ltd.

Draadloze desk-fan SOLOVE 3

De SOLOVE-ventilatorbehuizing is gemaakt van ABS-kunststof. Afmetingen zijn 134 mm x 180 mm x 310.5 mm en het gewicht is 522g. Het meest krachtige element dat de binnenkant kent, is de 4000 mAh-batterij. De ingebouwde koppeling is voldoende om van 3 naar 12 uur te werken, afhankelijk van de modus die u kiest, er zijn drie opties voor luchttoevoer om uit te kiezen: licht, gemiddeld en sterk. Er is een USB-poort type C aan de achterkant voor het opladen van de batterij.

Draadloze desk-fan SOLOVE 3

De bovenste ventilator kan roteren met 60 graden (rechts-links) en u kunt de helling instellen, in dit opzicht is de aanpassing alleen 27 graden.

Zie ook

De draadloze desk fan van SOLOVE was geprijsd in China bij 99 yuan, $ 15. De producent biedt drie kleuren: wit, zwart en ... roze, maar Google-vertaler vertaalt als "vallende kersenpoeder". Het is al beschikbaar in de winkel Banggood

Scroll To Top