Nu lezen
Xiaomi heeft een nieuwe draadloze desktopventilator van SOLOVE toegevoegd aan Youpin
Draadloze desk-fan SOLOVE 3

De zomer komt dichterbij, de temperaturen in Europa stijgen ook. Daarom is het de moeite waard om fans te zoeken die zullen helpen bij warm weer. Een nieuwe SOLOVE-desk-fan is toegevoegd aan het Youpin-verkoopplatform. Het apparaat is vervaardigd door Shenzhen Yuke Technology Co., Ltd.

Draadloze desk-fan SOLOVE 3

De SOLOVE-ventilatorbehuizing is gemaakt van ABS-kunststof. Afmetingen zijn 134 mm x 180 mm x 310.5 mm en het gewicht is 522g. Het meest krachtige element dat de binnenkant kent, is de 4000 mAh-batterij. De ingebouwde koppeling is voldoende om van 3 naar 12 uur te werken, afhankelijk van de modus die u kiest, er zijn drie opties voor luchttoevoer om uit te kiezen: licht, gemiddeld en sterk. Er is een USB-poort type C aan de achterkant voor het opladen van de batterij.

Draadloze desk-fan SOLOVE 3

De bovenste ventilator kan roteren met 60 graden (rechts-links) en u kunt de helling instellen, in dit opzicht is de aanpassing alleen 27 graden.

Zie ook
polijstmachine

De draadloze desk fan van SOLOVE was geprijsd in China bij 99 yuan, $ 15. De producent biedt drie kleuren: wit, zwart en ... roze, maar Google-vertaler vertaalt als "vallende kersenpoeder". Het is al beschikbaar in de winkel Banggood