Nu lezen
Xiaomi HIMO elektrische fiets

Xiaomi HIMO elektrische fiets

De nieuwe Xiaomi-fiets met elektrische aandrijving, Xiaomi HIMO Electric Bicycle is vandaag door het crowdfunding-platform geraakt. In slechts enkele uren bereikte hij 366% van het benodigde bedrag. Je kunt zien dat het product een beroep deed op de mensen in China en er is veel vraag naar.

Xiaomi HIMO elektrische fiets

De fiets is verkrijgbaar in twee kleurenversies, beide zijn kleurenmengsels. De eerste variant is een combinatie van cvan wit, de tweede optie zwart met oranje. Het fietsframe is gesmeed uit een aluminiumlegering, helaas is het compact van formaat. De wielen zijn alleen 12 groot, ik zou liever iets groters hebben. Er zit een schijfrem op het achterwiel. De elektrische fiets weegt 16,7 kg. Om het transport te vergemakkelijken, kunt u het stuur in twee delen buigen. Natuurlijk waren er ook seriële vergaderingen LED-verlichting zowel voor als achter evenals remlichten. Het zadel is gemaakt van geïmpregneerd polyurethaanschuim. Het maximale gewicht van de fietser is 100kg. Het geheel is waterdicht, heeft IP54 en je kunt rijden in de regen.

Xiaomi HIMO elektrische fiets

Batterij

Xiaomi HIMO elektrische fiets wordt aangedreven door een borstelloze 250W-elektromotor. De batterij die wordt gebruikt door Xiaomi is 6AH 36V. De oplaadtijd is 6,5 uur en stelt u in staat om te overwinnen 50 kilometers, de aangegeven levensduur is 500 opladen. Om het uiterlijk te verbeteren, zijn alle draden in het frame gerouteerd.

Xiaomi HIMO elektrische fiets

Zie ook
Xiaomi Mijia Fan 1X

tonen

Aan de linkerkant van het stuurwiel bevindt zich een scherm met multifunctionele knoppen. Met hun hulp kunt u overschakelen van elektrische modus naar volledig handmatig, met de voet bediend. Er zijn drie niveaus van elektrische "hulp" om uit te kiezen, afhankelijk van de huidige verkeerssituatie. Wanneer we een steile klim moeten overwinnen, is het mogelijk om de elektrische motor op vol vermogen in te stellen, waardoor het rijden veel gemakkelijker wordt. Op vlak terrein kunnen we op onze beurt rekenen op de kracht van onze eigen benen. Het scherm vervult de rol van de fietsmeter die de huidige snelheid, de afgelegde afstand, de afgelegde afstand per uur en het laadniveau van de batterij aangeeft. Een groot voordeel voor de eerste generatie is Engels, niet alleen Chinese struiken. De voorganger leed in een groot daglicht aan slecht zicht, ik hoop dat Xiaomi ook is verbeterd. Om het echter te controleren, moet ik wachten tot ik een fiets bij mij heb.

Xiaomi HIMO elektrische fiets was geprijsd op 1699 yuan, $ 265. De elektrische fiets wordt in juli naar de eerste klanten van 30 gestuurd.

Xiaomi HIMO elektrische fiets

Scroll To Top