Nu lezen
Xiaomi en Ninebot presenteerden nieuwe elektrische rollen

Xiaomi presenteerde nieuwe producten op de conferentie van gisteren. De overgrote meerderheid bood kunstmatige intelligentie en compatibiliteit met de virtuele assistent Xiao AI. Nieuwe rollen / schoenen / schaatsen, hopen zoals hopen zijn een product dat duidelijk verstoken is van deze functionaliteit. Ze werken op hetzelfde principe als hoverboards, met het verschil dat elk been afzonderlijk beweegt.

xiaomi ninebot 19

Na het inschakelen "houdt" het apparaat de balans vast. Je moet dan je voet op een van de "rollers" zetten en dan hetzelfde doen met de andere. Let er tijdens het hele manoeuvre op dat je niet per ongeluk het gewicht van het lichaam met het voorste been naar voren kantelt, omdat we vooruit gaan, wat waarschijnlijk in een val eindigt.

Zodra we op beide rollen staan, zal het verplaatsen van het gewicht op de tenen naar voren rijden en wanneer het gewicht op de hielen wordt overgebracht, gaat het achteruit. Elk van de rollen weegt 2,6kg en is volgens de aanbevelingen van de fabrikant bedoeld voor mensen van 5 tot 50 jaar met een maximaal gewicht van 80 kg.

Zes 18650-batterijen zijn verantwoordelijk voor voldoende stroomvoorziening, ze bieden tot 80-reisminuten met één lading. De maximale snelheid die Mijia rolt, is 10 km / h, maar ze kunnen ook een hoogte overwinnen met een hellingshoek van niet meer dan 10 graden.

Zie ook

Nieuwe elektrische rollen werden geprijsd in China bij 999 yuan, $ 144.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top