Nu lezen
Xiaomi Inductiekookplaat [uitpakken]

Xiaomi Inductiekookplaat

Tijd voor een reeks inzendingen met keukenapparatuur van Xiaomi, Xiaomi Induction Cooker gaat naar de eerste brand. Het is niets meer dan een inductiekookplaat met één brander. Het heeft 100 kookmodi en de mogelijkheid om 99 vermogensniveaus in te stellen.

Xiaomi Inductiekookplaat

Tijd om dit wonder uit te pakken. Standaardkarton als reserver, dweil en vele andere producten.

Xiaomi Inductiekookplaat

Het geheel is zeer goed beschermd, er is geen probleem dat schade tijdens reizen uit Azië.

De doos bevat alleen een informatiekaart in het Chinees en het apparaat zelf, Xiaomi Inductiekookplaat afgewerkt met een Chinese platte stekker.

inductie kookplaat xiaomi

Xiaomi inductiekookplaat heeft drie knoppen aan de voorzijde en één knop. Twee aanrakingen aan de zijkanten, één voor het instellen van de werktijd en de andere voor het selecteren van de modus. De knop regelt het vermogen, heeft 99-niveaus en het maximale vermogen is 2100W. Bij het werken met maximale belasting is het Xiaomi inductiekooktoestel vrij luid. Als u het apparaat wilt in- of uitschakelen, drukt u op de knop, u kunt ook de telefoon gebruiken. Xiaomi-inductie maakt via WiFi verbinding met Mi Home.

inductie kookplaat xiaomi

Tijdens de standby-modus hoorde ik een lichte "grind", ik kon het juiste woord niet vinden. Een geluid als draden waren los, ze hadden losse contacten. Het geluid kwam van de plaats waar het netsnoer kwam. Ik besloot het apparaat los te schroeven en te controleren of het netsnoer goed vastzit.

mihome xiaomi fornuisDe kabel is strak aangehaald, dus ik heb geen idee waar dergelijke geluiden vandaan komen. Trouwens, ik raad schroevendraaiers aan Xiaomi Wiha, zeer goede uitrusting, sterke magneet, veel tips om uit te kiezen. Stevig gemaakt.

Tijd voor het treurigste deel van de inzending van vandaag. De plug-in in de Mi Home-app voor Xiaomi Inductiekookplaat is nog niet in het Engels vertaald en is in een flinke taal. Er zijn enkele tientallen recepten in de applicatie. De mogelijkheid om scènes te maken met andere Smart Home-apparaten van Xiaomi en uw eigen kookmodi te maken.

Controleer de laagste prijs voor Xiaomi Inductiekookplaat

Reactie bekijken (1)
  • Iets meer over deze kachel te schrijven? Ik wil kopen, maar ik weet het niet zeker tot het einde.
    Kun je je kookmodi programmeren?
    Ik wil bijvoorbeeld een ei koken. Uit de koelkast, dus 2 minuten opwarmen met water, breek 2 minuten en vervolgens op een bepaald kookvermogen 4 minuten. Kan jij

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top