Nu lezen
Xiaomi Insait Joy Smart Football is de bal van de 21e eeuw

Xiaomi Insait Joy Smart Football

Is het toeval dat Xiaomi voetbal presenteert op het crowdfundingplatform op de startdag van het WK? Ik denk het niet. Er zijn ook een paar inzendingen gerelateerd aan het WK over de sociale profielen van Xiaomi. Xiaomi Insait Joy Smart Football, op het eerste gezicht is het gewoon een bal, maar er zit intelligentie in. Het product heeft het al bereikt 108% op een crowdfundingplatform.

Xiaomi Insait Joy Smart Football

De bal is verkrijgbaar in twee maten, 4 en 5. Four is gewijd aan jongere voetbalfanaten, wier leeftijd de 12-jaren niet overschrijdt. De omtrek is 635-660 mm, 370g-gewicht, verkrijgbaar in twee kleuren: geel en blauw. Voor oudere spelers biedt Xiaomi een bal van vijf maten. Het circuit van de grotere versie is 680 - 700 mm en het gewicht van 440g. Er is slechts één blauwe kleurenversie, met witte elementen. Zichtbaar op de onderstaande afbeelding.

Xiaomi Insait Joy Smart Football

Xiaomi bal, zoals de meeste van de momenteel geproduceerde ballen is niet genaaid, maar thermisch gebonden, gelast. Gemaakt van PU-leer dat slijtbestendig is, terwijl de voering van butyl is en voldoet aan de normen van de voorschriften van de grootste voetbalorganisatie ter wereld, de FIFA.

Intelligente bal

Dit is wat de Xiaomi-bal van de concurrentie onderscheidt intelligente chip en sensoren binnenin. Ze registreren de kracht van impact, positie, baan en rotatie. Het bevat ook een virtuele trainer. De gebruiker kan maximaal drie moeilijkheidsgraden instellen en veertien geavanceerde trainingsprogramma's uitvoeren, en aan het einde van de trainingssessie beoordeelt de applicatie hoe we het met elke oefening hebben gedaan. Door een voldoende aantal sterren te plaatsen. De applicatie zal ook zwakke punten presenteren, we zullen informatie krijgen over wat verbeterd moet worden om een ​​betere speler te worden.

Sociale functies

Dankzij toegewijde applicaties voor iOS en Android kun je je vrienden uitdagen, jongleren of dribbelen. De resultaten van elke persoon worden in de tabel weergegeven, iedereen wil bovenaan staan. Een andere optie in de toepassing is de mogelijkheid om films in realtime op te nemen in verband met statistieken die verband houden met de beweging, dribbel.

Xiaomi Insait Joy Smart Football

De bal heeft basis voor draadloos opladen. Met 30-oplaadminuten kunt u drie uur lang slimme ballen gebruiken. Volledige lading stelt u in staat om 7-speluren en tot 40-dagen in de standby-modus.

Xiaomi Insait Joy Smart Football was geprijsd 299 yuan, $ 46. De verzending naar de eerste klanten begint net voor het einde van het WK, 10 in juli.

Xiaomi Insait Joy Smart Football

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top