Nu lezen
Xiaomi introduceert MIUI 10 op 39 smartphonemodellen met het Mi-logo

De Chinese reus maakte het vandaag mogelijk om de MIUI-systeemoverlay bij te werken naar de nieuwste versie, MIUI 10. De update is zeer uitgebreid omdat het 39 van verschillende modellen betreft, controleer of het van u is.

Xiaomi introduceert MIUI 10 op 39 smartphonemodellen met het Mi-logo

Upgraden naar MIUI 10 OTA hit vandaag, onder andere, aan de houders van Mi Max Mi Max 2, Mi 4, Mi 4s Mi 4c Mi 5s Mi 5s Plus redmi 4A, redmi 4X, redmi Let 5, redmi 5A, redmi 5 Plus, Redmi Note 3. China software-update is stabiel, waarschijnlijk het aantal mensen profiteren van deze software buiten China is erg klein, maar het is goed nieuws voor mensen met Global ROM.

Xiaomi introduceert altijd eerst de software-update van de Chinese versie en vervolgens de internationale versie. Aangezien de Chinese versie al beschikbaar is, zal in enkele weken de mogelijkheid tot updaten worden gegeven aan eigenaars van Xiaomi-smartphones met internationaal geïmporteerde software.

Als je de software en China Stable wilt controleren of deze beschikbaar is voor u in deze update controle in de instellingen. Ik wil er echter op wijzen dat niet alle smartphones nu kunnen worden bijgewerkt. Met het oog op de uitvoering updateserver te verlichten is verspreid over meerdere uren, terwijl een andere smartphones toegang tot de dossiers van de nieuwe software.

Scroll To Top