Nu lezen
Xiaomi zal morgen "iets compleet nieuws" laten zien. Het meest innovatieve product in de geschiedenis van het merk

Wang Chua is een van de medeoprichters van Xiaomi. Op de Chinese sociale netwerksite heeft Weibo een interessante en mysterieuze inzending gepubliceerd. Meneer Wang Chua liet de fans weten dat Xiaomi morgen iets zal laten zien dat er nog niet was. Dit is een revolutionair product dat de spelregels zal veranderen en het meest innovatieve product in de geschiedenis van Xiaomi zal worden.

Ik ben erg opgewonden. Morgen zal ik een product uitbrengen dat mijn lot kan veranderen. Dit is een compleet nieuwe categorie, een nieuw genre dat nog niet bestaat ... Als ik het had, kan mijn levenspad heel anders zijn ...

Wang Chua

De volgende afbeelding is aan het item gehecht. Ik moet toegeven dat TV Box de manier waarop ik de tv gebruik, heeft veranderd. Het is genoeg voor mij, ik heb geen decoder of antenne aangesloten.


Wat staat er onder "Big Thing?" Volgens Wang Chua is een geheel nieuwe categorie een van de meest innovatieve producten op de markt. Dit zijn hele sterke woorden, ik kan persoonlijk niet zo'n product in mijn hoofd maken. Ik ben heel benieuwd naar wat Xiaomi voor morgen heeft voorbereid.

Zie ook

Volgens lekken die ging naar het netwerk zal presenteren morgen Xiaomi Mi Band 4 met de assistent Xiao AI extract Xiao Ai Ai Xiao met een wasmachine, een fornuis met Xiao Ai - alle producten met een nadruk op virtuele assistent. Ik betwijfel of een van deze producten "Big Thing" is. Ik wacht op iets dat absoluut groter is!

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top