Nu lezen
Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2 op Youpin platfrom
Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2

Xiaomi presenteerde een nieuw slim slot voor de toegangsdeur op de Youpin platfrom. Geproduceerd wordt geproduceerd door Yunding Network Technolog Co., Ltd. Het heeft een klassiek ontwerp, maar van binnen zit het boordevol elektronica.

Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2

Het intelligente slot communiceert met de Xiaomi smart home-centrale en "bewapent" het huis automatisch. Als er een integratie in het slot is, zal de behuizing of code meerdere keren verkeerd worden ingevoerd, de alarmprocedure zal beginnen. Afhankelijk van hoe je de scène instelt, kun je een melding ontvangen op de telefoon, de sirene aanzetten, de lichten aanzetten, beginnen met opnemen van de camera's, er zijn veel mogelijkheden en het hangt alleen van ons af.

Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2

Een huis openen is op verschillende manieren mogelijk: via een smartphone-app, vingerafdruk of pincode. Vanaf de bodem is er ruimte voor een traditionele sleutel in het geval van een storing. Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2 wordt aangedreven door een ingebouwde batterij, die we opladen via de micro USB-poort. Als het batterijniveau zakt naar een laag niveau, ontvangen we een melding op de smartphone. De standby-tijd is 15 maanden, ervan uitgaande dat we de 10-deur per dag openen.

Er kunnen maximaal vijf mensen worden toegewezen aan de vergrendeling, vingerafdruklezer, maar u kunt maximaal 30-vingerafdrukken invoeren. Elk lid van het huishouden kan 6 van hun vingers scannen. De pincode moet uit een combinatie van zes cijfers bestaan.

Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2

Er zijn twee kleuren om uit te kiezen - goud of zwart. Het dubbele lagermechanisme dat in het slot wordt gebruikt, wordt geproduceerd in Duitsland en biedt 100 duizenden openingen en sluitingen. Om een ​​nieuwe vergrendeling van Xiaomi te kunnen monteren, moet de dikte van de deur liggen tussen 40 mm en 90 mm. De afmetingen van de handgreep zijn 312 mm x 75 mm x 21 mm.

Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2

Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2 zal deze week in de verkoop gaan en is geprijsd op de Chinese markt bij 2999 yuan, $ 440. De prijs is niet laag en zal waarschijnlijk hoger zijn in winkels die verzending naar Europa aanbieden.

Xiaomi Loock Smart Door Lock Q2