Nu lezen
Xiaomi heeft al 500 miljoenen actieve gebruikers over de hele wereld

Chief Financial Officer Xiaomi Zhou Guangping zei vandaag in een interview dat Xiaomi's inkomsten uit internetdiensten in het Q1 2019-jaar met 31.8% zijn gestegen in vergelijking met vorig jaar. Zo'n grote toename is het gevolg van een zeer snel groeiend aantal Mi-fans over de hele wereld. In de afgelopen maand was het aantal actieve gebruikers van producten met het Mi-logo meer dan 500 miljoen.

Xiaomi richt zich op drie categorieën: smartphones + IoT + internet. De afgelopen jaren is de smartphonemarkt vertraagd, naar mijn mening staat de hausse voor IoT-producten ons nu te wachten. Kijk maar naar de cijfers en de stijgende trend. Het netwerk heeft al 171 miljoenen IoT-apparaten van Xiaomi en dit is een toename van 70% op jaarbasis. Als het aanbod van Xiaomi op het gebied van Smart Home, bijvoorbeeld koelkast, televisies overal ter wereld beschikbaar was, zou het resultaat nog beter zijn!

Wereldwijde toegang tot producten, patches in de software en Xiaomi zullen in de nabije toekomst ongeëvenaard zijn. Er is geen ander bedrijf op de markt met zo'n ontwikkeld Smart Home-ecosysteem.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top