Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 3 binnenkort in Mexico

De Mexicaanse tak van Xiaomi informeerde via Twitter dat de Mi Mix 3 frameless binnenkort officieel verkrijgbaar zal zijn in Mexico. Toespraak van de originele versie van Mi Mix 3, zonder de 5G-module die afgelopen weekend werd gepresenteerd tijdens het MWC in Barcelona.

Mi Mix 3 is binnenkort verkrijgbaar in Mexico

Xiaomi zet een agressief expansief beleid voort op andere markten, en vergeet Latijns-Amerika niet, zoals blijkt uit de lancering van de nieuwe Mi Mix 3 frameless. Het zal een grote doorbraak zijn op de lokale markt, omdat Xiaomi tot nu toe alleen budget smartphones aanbood: de Mi A1-serie en de Xiaomi Redmi-serie.

Mijn mening over Mi Mix 3 is al bekend. Ik schreef een bijdrage waarin ik me vooral concentreerde op de bruikbaarheid van dagelijks gebruik. Als je het hebt gemist, nodig ik je uit tutaj.

Zie ook

Scroll To Top