Nu lezen
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition komt steeds dichter bij TENAA

Tijdens de 31-conferentie presenteerde May Xiaomi zijn krachtigste smartphone Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Het apparaat is voorzien van de hoogste prestaties onder alle beschikbare smartphones op de markt, die de limieten van 300 000 punten in AnTuTu-test wydajnościowym. Front camera scant het gezicht 3D het aanbieden van de meest geavanceerde van alle apparaten met Android aan boord, bij de laatste bazuin iPhone X. Mi 8 EE is een unieke visuele ontwerp met doorzichtige achterkant waardoor de geïnstalleerde componenten kunnen zien.

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition komt dichterbij

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition komt dichterbij

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition komt dichterbij

Mi 8 Explorer Edition zal naar verwachting in juli in de verkoop gaan en er zijn veel aanwijzingen dat dit inderdaad zal gebeuren. Mi 8 EE bezocht TENAA. Tijdens de Xiaomi-conferentie officieel aangekondigd slechts een capacitieve variant, 8 GB RAM en 128 GB intern geheugen voor de prijs 3699 yuan, $ 553. Informatie over modellen met 64GB en 256GB intern geheugen verscheen in het netwerk, maar de fabrikant heeft deze informatie niet bevestigd.

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition komt dichterbij

De Xiaomi Mi 8 Explorer Edition komt dichterbij

Zie ook

Als je de Mi 8 Explorer Edition tijdens je vakantie wilt kopen, moet je er zeker een bedrag aan besteden dat dichter bij $ 1000 ligt dan bij $ 500. Beschikbaarheid van het model in de eerste weken van de verkoop zal verwaarloosbaar zijn, daarom zullen de winkels die import naar Europa aanbieden, zeker de juiste marge voor het bedrag toevoegen.

Xiaomi Mi8 Explorer is nep? aaXiaomi Mi8 Explorer is nep?

Binnen twee weken moeten we leren hoe het echt is met de duidelijke achterkant van de Mi 8 EE. Na de conferentie er brak een schandaal uit in het netwerk de werkelijkheid van de delen ondermijnen, omdat ze te perfect gearrangeerd zijn. Internetgebruikers beschuldigden Xiaomi ervan slechts een sticker te zijn, maar het bedrijf ontkende deze informatie. De meest waarschijnlijke versie is dat de componenten daadwerkelijk zijn gekoppeld, maar ze werken niet. Ze hebben alleen een visueel aspect. Laat me je eraan herinneren dat de batterij in de Mi 8 EE kleiner is dan de gebruikelijke Mi 400 8mAh. Verkort de levensduur van de batterij om "dubbele" componenten niet te gebruiken? Binnenkort is alles duidelijk.

Scroll To Top