Nu lezen
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vanaf vandaag te koop voor $ 542

Bijna twee maanden geleden presenteerde Xiaomi haar nieuwste vlaggenschip Mi 8. De nieuwe Mi 8-serie biedt drie modellen om uit te kiezen, waarvan er twee al in de uitverkoop zijn. Tot op de dag van vandaag miste er een, alleen de Explorer-editie. Hoe kan de president van Xiaomi hem bepalen? Dit is de beste smartphone die Mi tot nu toe heeft gemaakt, het is geweldig. Min of meer kunt u elk jaar horen op de Apple-conferentie die de nieuwe iPhone presenteert. Het kan gezegd worden dat Xiaomi tot op de dag van vandaag 8 iPhones heeft verkocht en vanaf vandaag kun je de iPhone X in de Chinese versie kopen. De smartphone is verkrijgbaar bij 7: 30 Chinese tijd en de prijs is 3699 yuan, $ 542.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vanaf vandaag in de uitverkoop

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vanaf vandaag in de uitverkoop Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vanaf vandaag in de uitverkoop

De smartphone heeft een vingerafdruklezer op het scherm, 3D geavanceerde gezichtsscanning, "doorzichtig"Behuizing aan de achterkant, 8 GB RAM. De processor moet ook een beetje "overklokt" zijn, omdat de Mi 8 EE het 300 000-resultaat in de AnTuTu-prestatietest moet behalen.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vanaf vandaag in de uitverkoop Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vanaf vandaag in de uitverkoop

Ik hoop dat Xiaomi genoeg smartphones heeft geproduceerd en dat je geen weken hoeft te wachten op verzending vanuit China. Laat Chinese tussenpersonen niet teveel marges opleggen. Binnenkort zullen er video's zijn van het opbreken van het nieuwe apparaat en dan zullen we ontdekken hoe het klopt met deze transparante ruggen.

Scroll To Top