Nu lezen
Xiaomi Mi 8 Lite en Android 9? Er zijn al bètatests, de definitieve versie komt dichterbij

Xiaomi Mi 8 Lite is ook de jongste en zwakste smartphone in de Mi 8-serie. Het is vooral bedoeld voor jongeren vanwege lage prijzen en futuristische huisvestingskleuren. Als een geek, een liefhebber van nieuwe technologieën, wil ik graag de nieuwste versie van de software in mijn apparatuur hebben. Ik update altijd wanneer het lijkt, vaak een betaversie die ik later zo vaak betreur ...

Ik heb goed nieuws voor Mi 8 Lite-bezitters, er zijn foto's op het netwerk waar de smartphone de Android-versie 9.0 aan boord heeft. Op dit moment is de update beschikbaar voor een kleine groep bètatesters, maar deze moet binnenkort worden uitgebreid naar een groter aantal mensen.

Xiaomi Mi 8 Lite en Android 9?

Xiaomi Mi 8 Lite en Android 9? Er zijn al bètatests

Als u op zoek bent naar een relatief goedkope smartphone, maar een "wow" -effect onder vrienden veroorzaakt, dan is de Mi 8 Lite een goede keuze. Het brein is de Snapdragon 660-processor die wordt ondersteund door een maximum van 6 GB RAM en intern geheugen van 128 GB. Het grootste "nadeel" is het ontbreken van NFC, maar niet iedereen heeft het nodig. De krachtigste versie die ik heb genoemd over 6 / 128GB-kosten in Polen 1499 zloty, in China kun je dezelfde smartphone kopen 500 zloty goedkoper. In de winkel Gearbest de promotie is momenteel aan de gang en kost 984 PLN. Als u besluit om te kopen in China, kiest u Priority Line-verzending, dit biedt geen extra kosten.

Scroll To Top