Nu lezen
Xiaomi Mi 8, Mi Band 3, MIUI 10 - Xiaomi 31 mei Conferentie

Xiaomi 31 Mei-conferentie - MIUI 10, Xiaomi Mi 8, Mi Band 3

Lei Jun informeerde via sociale media over het grote Xiaomi-evenement, dat in Shenzen zal plaatsvinden. In de Apple-gevallen is de populairste conferentie de keynote van september, waarin nieuwe iPhones worden gepresenteerd. In het geval van een bedrijf met het Mi-logo is de 'hit'-conferentie de draai van mei / juni, wanneer het nieuwe vlaggenschip Xiaomi - Mi 8 wordt gepresenteerd. Samen met de nieuwe telefoon zal de nieuwe MIUI 10 systeem-overlay worden gepresenteerd. De Chinese reus zal ook een nieuwe versie van de populairste fitnessband, Xiaomi Mi Band 2, presenteren.

Xiaomi Mi 8

mi 8

Hallo, Mi 8? Waar is Mi 7? Immers, het huidige vlaggenschip Xiaomi is Mi 6. Is Apple inspiratie en mist hij een nummer? Misschien willen ze de leiders inhalen, met de naam Mi 8 komen ze dichter bij de Samsung S9. Wat kun je van het nieuwste vlaggenschip van Xiaomi verwachten?

Xiaomi Mi 8 moet een scherm ontvangen met een diagonaal 6,2-inch, met een resolutie van FullHD + 1080 x 2280 pixels. Het brein van de smartphone moet dezelfde processor zijn als in de Mi Mix 2s, d.w.z. Snapdragon 845. De meest efficiënte processor die momenteel op de markt is en waarmee het resultaat in Antutu via 270tys wordt bereikt. Als een van de weinige smartphones op de markt die de nieuwste technologie ondersteunt, ondersteunt Quick Charge 4.0 natuurlijk draadloos opladen. De hoofdcamera 20 + 16 MP aan de voorzijde terwijl 16 MP voor selfie- / video-oproepen. Batterijcapaciteit 3300mAh. Het RAM-geheugen moet beginnen met 6GB en de ruimte voor gegevens van 64GB.

Mi Band 3xiaomi mi band 3

Het is tijd voor de nieuwe versie, de twee zijn 2 jaren geleden in de uitverkoop. Mi Band 2 is vaak opgemerkt tijdens de pols van de CEO, Lei Juna tijdens verschillende evenementen en interviews. De veranderingen in de Mi Band 3 kunnen worden omschreven als lift twee. Het ding dat meteen in het oog springt, is het nieuwe uiterlijk van de knop, deze keer heeft het een zilveren ring. Bovendien concentreerde de Xiaomi zich op het display, om gebaren van betere kwaliteit te zijn en om meer inhoud te presenteren. Het netwerk ontving ook een waarschijnlijke handleiding Mi Band 3, waarin je kunt zien dat de oplaadmethode hetzelfde moet zijn als in de twee. Nodig om de agent uit de band te halen en druk op de speciale oplaadkabel. Lekken geïnformeerd over de toevoeging van NFC, naar mijn mening, met zo'n goedkopere slimme band is er geen kans.

MIUI 10

miui 10

Wat waren de belangrijkste voordelen die MIUI 9 tijdens de presentatie door Xiaomi heeft aangekondigd? Snelheid, snelheid van actie. Bij het gebruik van Mi 6 had Mi Mix 2 niets om zich aan vast te klampen. Soms zijn er in de iPhone X een paar seconden "opschorting" die ik niet heb ervaren op Xiaomi-smartphones. De reden kan voornamelijk bestaan ​​uit derden, meestal zijn er vertragingen opgetreden bij het gebruik van de Facebook- en Fitat-paginabeheerder. Oké, wat zou MIUI 10 moeten zijn? Het moet nog sneller en zelfs efficiënter worden. En helaas is er slechts zoveel bekend, meer informatie die Xiaomi "niet beschikbaar maakte" voor lekken.

Zie ook
het deurslot passeert

Het systeem zal niet onmiddellijk beschikbaar zijn, aan het begin zullen bètatests worden uitgevoerd voor gebruikers uit China. Dan de laatste Chinese versie, en pas later zal de update naar "Globale" gaan, versies die we in Polen kunnen kopen. Een snellere manier zal zijn om Custom Romu te installeren van Xiaomi.eu, die MIUI 10 zeker eerder zal aanpassen in de Europese versie. Ik download soft software van Xiaomi.eu op mijn smartphone met het MI-logo.

Wie krijgt de update voor MIUI 10?

Mi 3 Mi 4 Mi 4s Mi 4c
Mi 5 Mi 5s Mi 5s  Mi 5x
Mi 6 Mi Max Mi Max 2 Mi Mix
Mi Mix 2 Mi Mix 2S Mi Note 2 Mi Note 3
Redmi Y1 Redmi Y1 Lite Redmi Note 3 Redmi Note 3 Pro
Redmi Note 4 Redmi Note 4X Redmi 5A Redmi 5
Redmi 5 Plus Redmi 4A Redmi 4X Redmi 4
Redmi 3 Redmi 3S Redmi 3 Prime Redmi3X,
Redmi Pro

Live verslaggeving

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn, zal ik een tekstuele relatie live uitvoeren tjilpen.

Scroll To Top