Nu lezen
Xiaomi Mi 8 Pro / Explorer Edition ontvangt de Game Turbo-modus van Mi 9

Het nieuwe vlaggenschip Mi 9 heeft de Game Turbo-modus geïntroduceerd die de werking van de telefoon tijdens het virtuele spel verbetert. Het doel is er een: haal de hoogste en stabiele hoeveelheid FPS tijdens het spel. Voor dit doel worden onnodige processen gedood.

Tijdens het spel past het dynamische algoritme de frequentie van de processor aan, afhankelijk van de belasting die door het spel wordt gegenereerd. De processor werkt op een lagere frequentie wanneer deze minder is opgeladen, zodat de batterij langer meegaat. Wanneer de speldynamiek toeneemt en het scherm meer effecten heeft, neemt de rekenkracht toe.

Game Turbo met Mi 9

Een ander belangrijk aspect in de nieuwe modus is optimaal werkbeheer. Dit wordt het best weergegeven in de grafiek en vergelijking van Mi 9 met Huawei Mate 20 Pro. Het vlaggenschip van Xiaomi kan continu werken aan hoge prestaties, er zijn geen FPS-sprongen zoals in het geval van het vlaggenschipmodel van Huawei.

Game Turbo met Mi 9

Ping zo belangrijk als rekenkracht

Netwerkspellen waarin we met andere mensen worden geconfronteerd, zijn het populairst in de wereld. Game Turbo-modus beheert ook Wi-Fi / 4G. Het vermindert de bandbreedte voor processen die tijdens het spel onnodig zijn. Er zullen geen updates, back-ups en foto's naar de cloud worden verzonden - alles om de PING in het spel zo laag mogelijk te houden.

Zie ook

Xiaomi besloot om een ​​nieuwe Game Turbo-modus te introduceren in de oudere Mi 8 Pro / Explorer-editie. In de volgende volgorde gaat de nieuwe functie naar de volgende modellen: Mi 8 en Mi Mix 2S en Mi Mix 3.

Game Turbo met Mi 9
Scroll To Top