Nu lezen
Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 is bijna twee maanden verstreken sinds de officiële lancering. Ik wist niet welke versie ik wilde hebben, basic? of misschien wachten op Explorer-editie. Lange tijd was echter nog niet bekend wanneer het precies in de uitverkoop zal gaan, alleen gisteren weten we dat dat dit in 5-dagen zal gebeuren. De volgende dagen gingen voorbij en ik kon nog steeds geen beslissing nemen, Mi 8, Mi 8 SE of wachten. Toevallig vond ik de promotie van de witte versie van 6GB RAM en het intern geheugen van 128 GB, ik merkte dat ik behoorlijk veel moest wachten en klikte op Nu kopen.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Na veertien dagen na het plaatsen van een bestelling ontving ik een pakket met een nieuw vlaggenschip van Xiaomi. De smartphone is verpakt in een zwarte doos. Het is goed, maar de reeks frameloze smartphones van Xiaomi, Mi Mix heeft een meer exclusieve doos. Aan de voorzijde zien we een groot aantal acht dat het nummer van het model toont. Een jaar geleden was Mi 6, dit jaar Mi 8, en waar Mi 7? Xiaomi heeft zich speciaal teruggetrokken uit 7 en besloten om de leeftijd van het bedrijf te "inhalen". Dit jaar vierde Xiaomi zijn achtste verjaardag.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Ik ben eraan gewend dat wanneer ik een doos openzet met een nieuwe smartphone, het eerste het nieuwe gekochte product zal zijn. Xiaomi is hier uit verdwenen in Mi Mix en hetzelfde geldt voor de nieuwe Mi 8. Het eerste dat we zullen zien is een kartonnen kaart waarin andere, niet belangrijke accessoires verborgen zijn.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

In de kartonnen doos bevindt zich een siliconen hoesje, Chinese brochures, een uitschuifbare naalden voor de SIM-kaart en een adapter - de smartphone heeft geen koptelefoonaansluiting.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Het is tijd om dieper in de doos te duiken. Wanneer we aan de telefoon trekken, zit er een oplader en een kabel onder. Dat komt samen met Mi 8 bij ons. Ik vraag me af of de Explorer-editie iets meer bevat.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Tijd voor het belangrijkste aspect van de intrede van vandaag, de Xiaomi Mi 8-smartphone.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Zie ook
Xiaomi Mi Band 4 uitpakken

Ik draag de telefoon niet graag in een hoesje, maar sommigen stellen zich niet voor dat de telefoon geen hoesje en beschermglas heeft. Wie wil, ik voel het liefst waar ik voor betaal.

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Xiaomi Mi 8 uitpakken

Het hardware-apparaat ziet er erg goed uit, slechter voor de software. Op dit moment moet ik 360 uur wachten om Xiaomi.eu-software te uploaden die absoluut prettiger in gebruik is. Weet iemand een manier om deze activiteit te versnellen? Indrukken van vrienden op Mi 8? het ziet er precies zo uit als de iPhone X, met het verschil dat het 2x goedkoper is en mijn versie heeft 2x meer intern geheugen. Mi 8 is schattig. Eerste indrukken? Superprestaties, geweldige camera.

Ik raad aan om de 8 Mi te kopen in de Gearbest.com-winkel, de mijne arriveerde in even twee weken en dankzij de Priority Line-verzending had ik geen extra kosten, die ik bij de levering ontving.

Momenteel zijn er in GB store leuke promoties op Mi 8

Xiaomi Mi 8 6 / 64 GB gratis Mi Band 3 voor 1850 PLN

Xiaomi Mi 8 6 / 128GB gratis Mi Band 3 voor 2050 PLN

Ik raad aan om de 128GB-versie te kopen, alleen 200 PLN en twee keer zoveel ruimte voor gegevens.

Scroll To Top