Nu lezen
Xiaomi Mi 9 [uitpakken] - Ik kan al schrijven dat dit de beste smartphone is voor 1500 PLN

Na vele weken wachten bereikte het vlaggenschip van Xiaomi me dit jaar. Oorspronkelijk gepland om te bestellen in China, maar de beschikbaarheid was te verwaarlozen. Als Mi 9 beschikbaar was, was de prijs onbetaalbaar. Toen kondigde de Chinese reus aan dat het vlaggenschip ook zeer snel in Europa zal debuut. De officiële Europese première vond plaats tijdens de MWC-tentoonstelling in Barcelona, ​​in de eerste Europese projectie Mi 9 was beschikbaar in Italië en Spanje. Ik hield niet van de prijs en de versie, de Amazon-winkel bood alleen 6 GB RAM + 6 GB ROM en het is duur, ik heb besloten dat ik niet bestel en wacht op een betere aanbieding.

Alleen 1899 PLN in Polen voor Mi 9, maar de voorraadniveaus waren vrijwel nihil


Wanneer Mi 9 hij kwam naar Polen Ik was geschokt door de lage prijs, te beginnen met 1899 PLN voor het 6 / 64 GB-model. Als u meer ruimte nodig hebt voor gegevens, is het 100 GB-model beschikbaar voor 128 PLN. Uitstekende prijzen voor een vlaggenschip. Onmiddellijk bestelde ik een duurder blauw model in pre-order en ik wachtte af ... Ik wachtte ... tot uiteindelijk, na een maand, heb ik de bestelling geannuleerd, hoeveel kan ik ...

Min of meer na drie weken wachten op de "Poolse bestelling" in de Banggood-winkel verscheen een kortingsbon op de Mi 9-versie 6 / 64GB. De prijs met de kortingsbon is alleen 1500 PLN of 400 PLN goedkoper dan in Polen. Ik heb niet veel ruimte nodig voor data, en de lage prijs overtuigde me om te kopen.

Hier heb je een link naar de winkel en een kortingsbon, als je geïnteresseerd bent, vergeet dan niet om Priority Direct Mail verzending te kiezen:

Prijs: $ 382.99 ~~ 1476 PLN
Coupon: BG6M96G5
Link: Mi 9 Banggood

Na ongeveer twee weken bestellen, bereikte Mi 9 mij, het pakket werd goed vastgezet met een airbag tijdens transport.

De doos en de vorm van de smartphone maakten veel indruk op me dan de Mi Mix 3. Het pakket glinstert erg goed, afhankelijk van het invallende licht, tot nu toe hadden mijn smartphones een gekleurde doos en hier een "kleurrijke" nieuwigheid. Als een kleinigheid en echt genietend van het uittrekken van het apparaat, eindelijk iets nieuws.

Zie ook
Draadloze oplader Xiaomi 20W -7

In de doos, behalve de Mi 9, bevinden zich ook: een oplader, netsnoer, siliconenhoes, een naald voor het verwijderen van de SIM-kaartladen en een adapter voor een hoofdtelefoonaansluiting, wat een complete standaard is.

Eerste indrukken toen ik het Xiaomi-vlaggenschip van dit jaar in mijn hand nam? Maar hij is licht en dun. Mi 9 heeft een afgeronde behuizing aan de achterkant, dus het past beter in de hand dan de iPhone X, het is ook zeker lichter. Het "stoort" me zachtjes groter formaat, ik heb kleine problemen bij het bereiken van de bovenkant van het scherm tijdens het hanteren met één hand, maar het is een kwestie van een paar dagen en de spieren zullen een nieuwe beweging leren om de smartphone te bedienen.

Mi 9 is absoluut de snelste smartphone die ik heb mogen gebruiken, AnTuTu-tests liegen niet. Ik gebruik het alleen 48h en ik kan het nu aanbevelen, in tegenstelling tot het onpraktische blok zoals Mi Mix 3. Negen hebben alles wat je nodig hebt des te meer voor zo'n lage prijs - 1500 PLN.

Scroll To Top