Nu lezen
Xiaomi Mi 9T Pro gevangen in GeekBench, dezelfde ingewanden als in Redmi K20 Pro

Al in 5-dagen, namelijk 12 juni, lanceert Xiaomi officieel de smartphone Mi 9T. Het is het wereldwijde equivalent van Redmi K20 in India. Twee varianten zijn beschikbaar: Mi 9T en Mi 9T Pro, redixen K20 en K20 Pro in India.

De krachtigere variant van Mi 9T Pro zat vast in de Geekench-test en bevestigt dat deze dezelfde componenten zal hebben als zijn Indiase tegenhanger. Mi 9T Pro met de codenaam "raphael" behaalde 3453-scorepunten in de test van één kern en 10363-punten in multicore-tests. De Snapdragon 855-processor en 8 GB RAM zijn verantwoordelijk voor de rekenkracht en de Android-versie 9 voor optimalisatie.

Ik begrijp niet waarom Xiaomi en Redmi dubbele smartphones produceren onder verschillende namen. Naar mijn mening introduceert dit alleen onnodige verwarring voor potentiële kopers. Als we deze regionale blokkering van smart home-apparaten toevoegen, hebben regio's in de Mi Home-toepassing naar mijn mening invloed op het niet-gebruik van het merk Xiaomi en kunnen ze verdere aankopen effectief ontmoedigen.

Scroll To Top