Nu lezen
Xiaomi Mi 9T Pro in Europa is al 20 augustus, Polen wacht nog steeds

Xiaomi Mi 9T Pro is een smartphone waarop veel mensen in Europa wachten. We hebben goed nieuws voor u! Het officiële profiel van Xiaomi Nederland heeft informatie op sociale media gepubliceerd over de première, die op dinsdag, d.w.z. 20 augustus, zal plaatsvinden.

We hebben er lang op moeten wachten! We hebben er vragen over gehad! En we hadden beloofd het met jullie te delen ...

Opublikowany przez Xiaomi Nederland Dinsdag 13 augustus 2019

Nederland is niet het enige Europese land waar 20 Pro zal debuteren op augustus 9T. De smartphone verschijnt ook in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. En wanneer zal hij in Polen zijn? In Polen zal de smartphone waarschijnlijk begin september debuteren.

Xiaomi Mi 9T pro

Xiaomi Mi 9T is het wereldwijde equivalent van Indiaas Redmi K20 Pro. De smartphone heeft een AMOLED-scherm met 6,39 inch met Full HD + resolutie. Twee grootste voordelen? Snapdragon 855-processor en vingerafdruklezer ingebouwd in het scherm. De smartphone zal waarschijnlijk in twee versies naar Europa gaan:

  • 6 GB RAM + 6 GB intern geheugen voor 429 euro
  • 6 GB RAM + 128 GB intern geheugen voor 479 euro

Liefhebbers van frameloos design zullen genieten van de intrekbare selfiecamera aan de voorkant. Aan de achterkant heeft Xiaomi een drievoudige camera (48 Mpix + 13 Mpix + 8 Mpix) geplaatst die nog veeleisendere gebruikers tevreden zal stellen. Wacht je op Diablo Immortal? Xiaomi Mi 9T is een smartphone die zeker voldoende efficiënt zal zijn.

Scroll To Top