Nu lezen
Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition en applaus voor de Joybuy-winkel voor een voorbeeldige klantenservice

Tijdens de 31-conferentie presenteerde May Xiaomi de Mi Band 3-armband, drie modellen van de nieuwste Mi 8-vlaggenschip, virtual reality-bril en de 75 4K-tv. De krachtigste versie van het vlaggenschip Xiaomi Mi 8 is de Explorer-editie die op juli 24 in de verkoop zal gaan. Het wordt gekenmerkt door de sterkste componenten en een transparante behuizing, wat ook een onderwerp is veel geruchten en insinuaties. Een paar dagen na de conferentie kondigde Xiaomi een speciale versie van de Mi Band 3 Explorer Edition aan.

Xiaomi Mi Band 3 Explorer-editie

Xiaomi Mi Band 3 Explorer-editie

Op de officiële Chinese sociale netwerksite Xiaomi werden nieuwe afbeeldingen gepubliceerd over de band, wat suggereert dat de première dichterbij komt. Ik heb geen informatie gevonden over de specificatie van de componenten van de speciale versie van Mi Banda in het netwerk. Als ik kijk naar de grafische weergave lijkt het hetzelfde als de gewone drie, het enige verschil is een transparante band. Naar mijn mening ziet het er lelijk uit en zou ik zeker een van de drie basisstrepen verkiezen, zwart, rood of marineblauw.

Xiaomi Mi Band 3 Explorer-editie

Momenteel is Mi Band 3 alleen beschikbaar in de Chinese taalversie, maar je kunt eenvoudig andere talen uploaden, bijvoorbeeld polski. De prijs gaat langzaam naar beneden, er is een promotie in de Gearbest-winkel en je kunt het kopen armband voor $ 29,59 met gratis verzending. In september zal de NFC-versie beschikbaar zijn voor de verkoop, alleen degenen die in China wonen, wachten erop omdat contactloze betalingen in andere landen toch niet werken. De service is geïntegreerd met MiPay.

mi band 3

Hoera voor de winkel Joybuy

onlangs Ik publiceerde informatie over de promotie op de Xiaomi Mi Band 2-armband in de winkel van Joybuy bevatte de set nog twee beschermende glazen. Van de mensen die het hebben besteld, krijgt leuke informatie, sommigen hebben hun bestelling al ontvangen en tot hun verbazing is er in het pakket geen Mi Band 2. Het is voor de nieuwste Xiaomi Mi Band 3! De winkel had er geen twee of twee en besloot om er drie naar klanten te sturen, ik denk niet dat iemand zal klagen. Dat is waar klantenservice om draait, niet weken wachten op AliExpress, met een nep verzendnummer ... bravo Joybuy

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top