Nu lezen
Xiaomi Mi Band 3 ontvangt de functies van de nachtmodus

Xiaomi stopt niet met de ontwikkeling van Mi Band 3-polsbandjes, die onlangs zijn geïntroduceerd demp de telefoon rechtstreeks van Mi Banda. Nu is het tijd voor een nieuwe functie, nachtmodus, die de helderheid van het scherm vermindert.

Xiaomi Mi Band 3 ontvangt de functies van de nachtmodus

Xiaomi Mi Band 3 ontvangt de functies van de nachtmodus

Xiaomi Mi Band 3 is een budgetband, het heeft geen lichtsensoren om de laagste prijs te houden. Daarom verandert de nieuwe functie de helderheid van het display alleen op basis van gedefinieerde tijden, het houdt geen rekening met de omgevingscondities. De nachtmodus heeft twee voordelen. De eerste is een langere levensduur van de batterij, en de tweede plus is een gunstiger effect op de ogen. Het gebruik van beeldschermen met een hoge helderheid bij het 's nachts wakker worden, beïnvloedt het gezichtsvermogen nadelig. Het is zeer waarschijnlijk dat de Mi Band 2-polsband binnenkort in de nachtmodus staat.

Zie ook

Xiaomi Mi Band 3 die je in de winkel kunt kopen Gearbest.com. Alleen de Chinese taalversie is beschikbaar, de internationale versie zal in september in de verkoop gaan. Ik heb de gids toegevoegd waarin ik laat zien hoe eenvoudig het is om Pools te uploaden.

Scroll To Top