Nu lezen
Xiaomi Mi Band 3 uitpakken

Na bijna een maand van presentatie kwam de Xiaomi Mi Band 3 naar me toe. Hetzelfde als bij vorige generaties polsbandjes, hetzelfde Xiaomi Mi Band 3 również posiada oddzielną elektronikę i opaskę. Dzięki czemu można opaskę łatwo wymienić w razie uszkodzenia lub zmienić jej kolor. Najnowsza generacja, pierwszy raz w historia opasek Mi Band wprowadza oficjalnie inne kolory poza czarnym. Wczoraj Xiaomi wprowadziło do sprzedaży opaski w kolorze granatowym oraz czerwonym. Największą zmianą w nowej generacji względem dwójki jest zdecydowanie większy, dotykowy ekran. Wprowadzono również wodoszczelność do 50m pod wodą.

Xiaomi Mi Band 3 uitpakken

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Het wordt geleverd in een transparante doos, het is een totale verandering ten opzichte van de twee, die een volledig kartonnen, gesloten pakket hadden. Met deze stap wil Xiaomi potentiële klanten laten zien hoeveel de band is veranderd. Er staat een specificatie op de achterkant van de doos.

Xiaomi Mi Band 3

Wanneer we de band uit de doos halen, zien we de andere accessoires die de fabrikant aan de set heeft toegevoegd. Er is ook een bar, een handleiding in het Chinees en een oplaadkabel.

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Zie ook
xiaomi temperatuur

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

eerste indrukken

Mi Band 3 werkt geweldig, bediening op een klein scherm met gebaren werkt erg goed. Het is goed om meer informatie op het scherm te zien. U kunt de korte tekst van de sms lezen, het is ook geen probleem om de weersvoorspelling voor de komende twee dagen te bekijken.

Xiaomi MI-band 3

Xiaomi Mi Band 3 die je in de winkel kunt kopen Gearbest.com lub Banggood.com

Scroll To Top