Nu lezen
Xiaomi Mi Band 3 de koning sterft, lang leve de koning

Xiaomi Mi Band 3 sterft de koning

Als je een willekeurig persoon op straat vraagt ​​welk apparaat hij van Xiaomi kent, zal hij waarschijnlijk de smartphone of de Xiaomi Mi Band vervangen. De eerste Mi Band geïntroduceerd door Xiaomi in het jaar 2014 te koop bevatte geen display, het bevatte zelfs geen hartslagmeter. Hij bood slechts twee dingen aan: het meten van stappen en het monitoren van de slaap, maar hij vond veel aanhangers. Mensen kochten gretig de armband vanwege de prijs, het oscilleerde rond $ 10. Toen verscheen een zachte opknapbeurt, het 1s-model op de markt, wat de gelegenheid bood om de pols te controleren. Twee jaar geleden presenteerde ik een model Xiaomi Mi Band 2, die de best verkochte smart band in de wereld geworden, laat de concurrentie ver achter zich. Chinese fabrikant heeft toegevoegd aan het succesvolle model 1S display, dat u de huidige tijd en de verzamelde uit de activiteit tijdens de dag gegevens kunnen bekijken. De toonaangevende smartphonefabrikanten ter wereld hebben ons gewend elk jaar een nieuw, verfijnder apparaat te presenteren. Xiaomi kon niet achterblijven en moest na twee jaar de volgende generatie van de band voorstellen. Xiaomi Mi Band 3 werd gepresenteerd op de 31 May-conferentie, samen met het vlaggenschip van Mi 8 i verschillende andere producten. Zal de nieuwe Mi Band het succes van zijn voorganger bereiken? Controleer welke verbeteringen de fabrikant heeft aangebracht.

Xiaomi Mi Band 3 de koning sterft, lang leve de koning

Xiaomi Mi Band 3

Onlangs heeft Xiaomi geëxperimenteerd met de verpakking van haar producten en Mi Band is ook lid geworden van deze lijst. Tot nu toe waren bestaande bands van Xiaomi verpakt in een "gesloten" doos, deze keer besloot de fabrikant om het product zichtbaarder te maken en transparant materiaal toe te passen. U kunt meer lezen over het verpakken van de nieuwe versie in dit bericht, Ik zal mezelf niet herhalen. Het is zeker eleganter.

Nu ziet het er goed uit!

Xiaomi Mi Band 3 beoordeling

Xiaomi Mi Band 3 beoordeling

Uiterlijk is de belangrijkste verandering van de twee, die een beetje goedkoop leek. Het scherm beslaat niet het gehele voorvlak, aan de zijkanten uitsteekt rubber uit de siliconen band. De knop was heel anders dan de rest van het scherm, wat ik niet leuk vond. Mi Band 3 ziet er veel eleganter uit, dankzij de grotere scherm siliconen band aan de zijkanten bijna niet te zien als we naar de voorkant kijken. De randen van het scherm zijn afgerond om een ​​zeer aangenaam effect te creëren. De knop in de nieuwe versie is aanraakgevoelig en past in het display, heeft een zachte depressie. Naar mijn mening gaat alles goed met elkaar. De band is minimaal gegroeid, hij is nog steeds erg licht, weegt 20g.

Xiaomi Mi Band 3 de koning sterft, lang leve de koning

Mi Band 2 had een scherm dat minimaal verborgen lag achter de siliconen randen van de band. Drie van hen hebben een uitstekende weergave, zodat het misschien niet werkt bij lichamelijk gehandicapte mensen van wie de handen blootgesteld zijn aan accidentele botsingen. Alle andere mensen zullen zeker van de nieuwe versie houden.

Siliconband nog betrouwbaarder

Siliciumband was bedekt met UV-coating. Sommige gebruikers van de twee klaagden over de afneembare riem en de band viel uit hun handen. Xiaomi besloot om het metalen gedeelte dat we "in het gat drukken" uit te breiden. Dankzij de minimale maar belangrijke verandering, zal de armband niet uit de hand vallen tijdens onbedoelde contacten. Momenteel is alleen de versie met zwarte balk te koop. Samen met de derde generatie introduceerde Xiaomi twee andere kleurvarianten: rood en marineblauw. Formele bands van Xiaomi kunnen afzonderlijk worden gekocht in Gearbest winkel. Mi Band 2 had al veel vervangers voor de originele siliconen band en mensen die een grote verzameling hebben verzameld, moeten zich helaas zorgen maken. Mi Band 3 is niet compatibel met Mi Banda 2-accessoires. Je moet nieuwe kopen, zowel de banden als de oplaadkabel, als deze in de set zit, zal deze helaas sterven, wat mogelijk is met een lange levensduur van de batterij.

Scherm en gebaren erop

De belangrijkste reden waarom Xiaomi besloot om het scherm te vergroten, is gebarenondersteuning, ja, de nieuwe Mi Band heeft gebaren die het gemakkelijker te gebruiken maken. We kunnen naar links / rechts en omhoog en omlaag scrollen. Dit alles op het 0,78-inch OLED-scherm met 128 x 80-resolutie en 193ppi-pixeldichtheid. De touch-knop achter het glas ondersteunt een enkele klik of een langere hold om de selectie in het menu te bevestigen. Dzięki zwiększeniu rozmiaru ekranu, Mi Band 3 może wyświetlać znacznie więcej informacji. Można podejrzeć prognozę pogody na najbliższe dni lub treść SMS. Gdy otrzymamy powiadomienie na telefon opaska wyświetli je przez niespełna 10 sekund. Opaska potrafi również wyszukać telefon, i uruchomić na nim sygnał dźwiękowy gdy tylko znajduje się w zasięgu bluetooth.

De eerste informatie die we zullen zien als we de nieuwe Mi Banda met de Mi Fit-app koppelen, is een korte tutorial over navigeren op het aanraakscherm

Mi fit MI Band 3Mi fit MI Band 3Mi fit MI Band 3Mi fit MI Band 3

Het enige minpuntje dat ik op het scherm vond, is slecht zicht in de grote zon, het is niet verbeterd tegen twee. Mi Band 3 ondersteunt het gebaar op het scherm zodat het veel meer vervuild zal zijn, wat het negatieve effect van slecht zicht bij veel zonlicht nog verder verhoogt.

De batterij gaat bijna een maand mee

Mijn vorige 2-weken met de polsband bevestigen de batterijduur van de 20-25 dag zoals aangegeven door de fabrikant. Dagelijks ontvangt informatie over 60-meldingen, plus één trainingssessie. Ik voerde ook de koppeling van de band uit eenmaal een telefoongesprek met een android en een moment later op iOS. De batterij zou me ongeveer een week moeten meegaan.

5 ATM betekent dat je kunt zwemmen

Een van de kenmerken van de nieuwe band, die Xiaomi heeft op reclameaffiches, is de 5 ATM-waterbestendigheid, wat betekent dat je zonder enig risico kunt zwemmen met de nieuwe Mi Band. Voor mij deden de twee ook niets, maar deze keer hebben we het op papier.

Mi Fit-applicatie

Dit is het managementcentrum van Mi Band. De applicatie bevat een aantal instellingen, zoals de wektijd met behulp van trillingen. Hoe vaak moet de band de hartslag controleren. U kunt de locatie opgeven op basis waarvan de Mi Band het weer voor de komende vier dagen weergeeft. Om niet na de nacht te schijnen, is het mogelijk om te bepalen op welke uren de hand het scherm niet moet activeren. De optie is echt heel veel.

Wat ik het leukst vind aan de Mi Fit-applicatie, is de manier om verzamelde gegevens te presenteren en te vergelijken met andere gebruikers.

Mi Fit

Mi fit

Mi fit

Sommering

Mi Band 3 heeft nog steeds de oude, goede eigenschappen van de vorige generatie. Houd in gedachten dat het een band is voor normale mensen, voor dagelijks gebruik. Dit is geen product voor professionals, dus u kunt hem het ontbreken van GPS en geen fysieke activiteit meer veroorloven om uit de toepassing te kiezen.

Als je je afvraagt ​​of het de moeite waard is om de Mi Band 2 te vervangen door een nieuwe versie, dan denk ik van wel. Het display ziet er veel beter uit dan zijn voorganger. De prijs varieert momenteel van 27-35-dollars. Alleen de Chinese versie is te koop, de internationale versie zal pas in september in de verkoop gaan. Ik heb een gids toegevoegd aan de site, hoe je de taal in Mi Band 3 gemakkelijk in Pools kunt veranderen. Dit is een zeer succesvolle evolutie van de tweede generatie, Xiaomi heeft zoveel mogelijk geduwd voor zo'n lage prijs. Xiaomi Mi Band 3 die je in de winkel kunt kopen Gearbest.com lub Banggood.com. De twee nadelen van het polsbandje dat je moet weten, zijn slecht zicht in de grote zon en een "uitstekend scherm". Voor mij is dit een plus, maar ik besef dat sommige mensen dit kunnen verstoren.

Scroll To Top