Nu lezen
Xiaomi Mi Band 4 uitpakken

Toen ik de gelegenheid kreeg om het nieuwste Mi Band 4-polsbandje voor + - 100 PLN te kopen, heb ik het meteen besteld. Ik koos voor de CN-versie. Ik besloot om om twee redenen niet op Global te wachten. De eerste is de prijs, de algemene versie is duurder. De tweede reden is de tijd die ik zo snel mogelijk wilde hebben.

Ik bestelde de armband 17 June in China, ik koos voor gratis verzending. Vandaag, tot mijn verrassing, bracht de postbode na 10 dagen na de bestelling een bubbel envelop mee met Mi Band. Zeer goede tijd voor verzending AliExpress Standard Shipping.

De Xiaomi Mi Band 4 heeft hetzelfde doosontwerp als de nieuwere Mi Band 3. Eerste modellen Mi Band 3 ze hadden een vierkante doos met een transparante bovenkant. Ik vond de oudere box veel leuker, minimalistischer, en in het nieuwe grafische ontwerp steeds meer content en minder product.

In de doos met de Mi Band 4 vindt u traditioneel een laadkabel en een gebruikershandleiding.

Na het uit de doos halen viel me een nadeel op van Mi Band 4. Tijdens het kijken naar de conferentie waarop Xiaomi de nieuwe generatie presenteerde, zag ik de verschuiving van de laadcontacten van de zijkant naar de achterkant van de band. Ik dacht dat dankzij dit er geen reden is om een ​​"pil" uit de siliconen band te trekken om op te laden, helaas is het niet zo mooi. Om de Mi Band 4 op te laden, moet je hem nog steeds uit de silicone polsband halen en aan het "dock" bevestigenHet is jammer.

De Chinese versie van de Mi Band 4 heeft een Engelse interface wanneer de systeemtaal op de smartphone is ingesteld op Engels.

Morgen zal ik de indrukken na 24 uur met je delen met de band. Op dat moment heeft Apple Watch zwerfvuil in zijn zak om de wielen te sluiten en de uitdaging van de maand aan te gaan.

Scroll To Top