Nu lezen
Xiaomi Mi Band 4 met 0,95 "AMOLED-scherm officieel gepresenteerd in China

Volgens eerdere inzendingen heeft Xiaomi vandaag officieel de nieuwste versie van de betaalbare smartband Xiaomi Mi Band 4 gepresenteerd. Mi Band 4 is de opvolger van Mi Band 3 die in mei 2018 werd uitgebracht. De volgende generatie is geen revolutie maar een evolutie. Het display is vergroot met 39,9% en voor het eerst in de geschiedenis van Mi Band is de band gekleurd! Xiaomi gebruikte het AMOLED 0,95-inchscherm met de 240-resolutie op 120 pixels. Het display is bedekt met krasbestendig 2,5D-gehard glas.

Xiaomi Mi Band 4

Mi Band 4 is waterdicht tot 5ATM (50 meters), het is ook uitgerust met een 6-as sensor die verschillende zwemstijlen kan herkennen, bijvoorbeeld variabel, dorsaal of vlinderachtig. Daarnaast kan 6 verschillende fysieke activiteiten registreren: rennen in de hal, rennen in het veld, zwemmen, fietsen, wandelen, sporten.

Xiaomi Mi Band 4 is bestand tegen 20-dagen op één lading


De batterij in de Mi Band 4 heeft een 135 mAh-capaciteit en levert volgens de fabrikant 20-werkdagen op met één lading. De verkoop zal ook een versie met een NFC-module bevatten, maar het heeft een kleinere 125 mAh-batterij, wat zich vertaalt in een nog slechter resultaat voor werkzaamheden met één lading. In Mi Band 4 met NFC is alleen 15 werkdagen op de batterij.

Xiaomi Mi Band 4

In de nieuwe versie, afgezien van de kleurendisplay, is de meest nieuwe de ondersteuning van de Xiao AI-stemassistent, waarmee u Smart Home-apparaten vanuit het Xiaomi-ecosysteem kunt bedienen. Mi Band 4 ondersteunt Bluetooth in de 5.0-versie en kan worden gekoppeld met Android of iOS.

Zie ook

Xiaomi Mi Band 4 kost slechts $ 25


Xiaomi heeft zeer aantrekkelijke prijzen gehouden! Xiaomi Mi Band 4 is geprijsd op 169 yuan, $ 25 voor het reguliere model. Xiaomi Mi Band 4 NFC kost 229 yunas $ 33 - maar ik raad af om een ​​duurdere versie te kopen (kortere levensduur van de batterij, en contactloze betalingen werken alleen in China). Er zal ook een beperkte editie Avenger zijn bij 349 yuan, $ 50. De verkoop van Mi Band 4 start op 16 juni!

Hij is al in de winkel verschenen Gearbestmaar de prijs is tot nu toe hoog. Het is een beetje goedkoper Joybuy.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top