Nu lezen
Xiaomi Mi Band 4 met 0,95 "AMOLED-scherm officieel gepresenteerd in China

Volgens eerdere inzendingen heeft Xiaomi vandaag officieel de nieuwste versie van de betaalbare smartband Xiaomi Mi Band 4 gepresenteerd. Mi Band 4 is de opvolger van Mi Band 3 die in mei 2018 werd uitgebracht. De volgende generatie is geen revolutie maar een evolutie. Het display is vergroot met 39,9% en voor het eerst in de geschiedenis van Mi Band is de band gekleurd! Xiaomi gebruikte het AMOLED 0,95-inchscherm met de 240-resolutie op 120 pixels. Het display is bedekt met krasbestendig 2,5D-gehard glas.

Xiaomi Mi Band 4

Mi Band 4 is waterdicht tot 5ATM (50 meters), het is ook uitgerust met een 6-as sensor die verschillende zwemstijlen kan herkennen, bijvoorbeeld variabel, dorsaal of vlinderachtig. Daarnaast kan 6 verschillende fysieke activiteiten registreren: rennen in de hal, rennen in het veld, zwemmen, fietsen, wandelen, sporten.

Xiaomi Mi Band 4 is bestand tegen 20-dagen op één lading


De batterij in de Mi Band 4 heeft een 135 mAh-capaciteit en levert volgens de fabrikant 20-werkdagen op met één lading. De verkoop zal ook een versie met een NFC-module bevatten, maar het heeft een kleinere 125 mAh-batterij, wat zich vertaalt in een nog slechter resultaat voor werkzaamheden met één lading. In Mi Band 4 met NFC is alleen 15 werkdagen op de batterij.

Xiaomi Mi Band 4

In de nieuwe versie, afgezien van de kleurendisplay, is de meest nieuwe de ondersteuning van de Xiao AI-stemassistent, waarmee u Smart Home-apparaten vanuit het Xiaomi-ecosysteem kunt bedienen. Mi Band 4 ondersteunt Bluetooth in de 5.0-versie en kan worden gekoppeld met Android of iOS.

Zie meer
Kingsmith K12

Xiaomi Mi Band 4 kost slechts $ 25


Xiaomi heeft zeer aantrekkelijke prijzen gehouden! Xiaomi Mi Band 4 is geprijsd op 169 yuan, $ 25 voor het reguliere model. Xiaomi Mi Band 4 NFC kost 229 yunas $ 33 - maar ik raad af om een ​​duurdere versie te kopen (kortere levensduur van de batterij, en contactloze betalingen werken alleen in China). Er zal ook een beperkte editie Avenger zijn bij 349 yuan, $ 50. De verkoop van Mi Band 4 start op 16 juni!

Hij is al in de winkel verschenen Gearbestmaar de prijs is tot nu toe hoog. Het is een beetje goedkoper Joybuy.