Nu lezen
Xiaomi Mi Max 3 6 / 128GB vanaf morgen in officiële verkoop

Drie weken geleden presenteerde het Aziatische bedrijf de nieuwste generatie van zijn grootste smartphone uit de Mi Max-serie. Tot nu toe was 4 GB beschikbaar voor de aanschaf van RAM en 64 GB intern geheugen. Van morgen tot de officiële verkoop zal meer ruime versie gaan. Xiaomi Mi Max 3 met 6 GB RAM en 128 GB ruimte voor gegevens. Het was geprijsd op 1999 junny, tegen het huidige tarief kost het $ 293 in China.

Xiaomi Mi Max 3 6 / 128GB

Xiaomi Mi Max 3 6 / 128GB

In de komende dagen zou het moeten verschijnen in winkels die import buiten China aanbieden. Ga je kopen? Volg de promotiepaginaen je zult geen goede aanbieding missen om een ​​gigant te kopen van Xiaomi.

Xiaomi Mi Max 3 6 / 128GB

Als iemand op zoek is naar een hele grote smartphone, dan is het nieuwste model van de Mi Max-serie perfect voor hem. De Snapdragon 636-processor biedt uitstekende prestaties voor de middenklasse. Een dubbele achtercamera en snel opladen zijn ook aan de voorganger toegevoegd Quick Charge 3.0. Xiaomi Mi Max 3 bevat een enorme batterij 5500 mAh, snel opladen is erg handig. De smartphone kan ook worden gebruikt als een powerbank en een ander apparaat opladen.

Controleer de vergelijking met de vorige generatie Xiaomi Mi Max 2:

Scroll To Top