Nu lezen
Xiaomi Mi Max 3 beoordeling

De Mi Max-serie zijn Xiaomi-smartphones met een echt groot scherm. De eerste generatie had een 6,44 inch-scherm. Tegenwoordig zijn smartphones met het 5,5-scherm de standaard geworden, daarom moest de Mi Max-serie groeien om nog steeds het wow-effect te veroorzaken. Kijk wat het betekent om echt een groot scherm met een grote batterij te hebben, 5500 mAh.

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi max 3

Wygląd

Xiaomi Mi Max 3 heeft een diagonale 6,9 inch, geen uitsnijding of zogenaamde Notch. Full HD + -resolutie met 350 ppi, beeldverhouding van het scherm is 18: 9. De verhouding tussen de schermgrootte en het hele lichaam van de smartphone is 85,19%. Ondanks de aanzienlijke vergroting van het scherm is de smartphone zelf minimaal gegroeid. De originele Xiaomi Mi Max / Max 2 heeft de afmetingen 174,1 x 88,7 x 7,6 mm, de afmetingen Mi Max 3 zijn 176,1 x 87,4 x 7,99 mm. Het scherm is echt geweldig, maar je hoeft je geen zorgen te maken over werkergonomie. Natuurlijke dienst betekent vasthouden in de ene hand en hanteren in de andere. Het kan ook met één hand worden bediend, na een paar jaar met smartphones heb ik genoeg getrainde polsen die ik redelijk goed beheer met zo'n geweldige telefoon.

Xiaomi Mi mAx 3-uiterlijk

Xiaomi nam ontslag van de populaire notch. Mi Max 3 heeft volledige vormen, zowel bovenaan als onderaan. Alle sensoren zijn voor gesprekken in de standaardpositie naast de luidspreker gemonteerd. De camera aan de voorkant is verbeterd van 5 Mpx naar 8 Mpx. Ondersteunt het ontgrendelen van het gezicht met een smartphone, de zogenaamde gezicht ontgrendelen en onscherpe achtergrond dankzij AI.

Een goede, stevige grip zorgt voor een afgeronde behuizing aan de achterkant. Net als andere smartphones heeft de Mi Mix 3 ook een dubbele verticale camera aan de achterkant. Ernaast bevindt zich een vingerafdruklezer die centraal in het midden van de behuizing is geplaatst. De smartphone is aan de onderkant voorzien van een USB-C-aansluiting en aan de bovenkant een 3,5 mm-audioaansluiting. Aan de bovenkant bevindt zich ook een infraroodpoort, in het vlaggenschip Mi 8 heeft Xiaomi deze technologie opgegeven, maar in dit model geretourneerd. Hiermee kunt u andere apparaten op afstand bedienen, bijvoorbeeld tv, projector of airconditioning.

De prestaties van Giant

Het brein van de Xiaomi Mi Max 3 is de Snapdragon 636-processor, een octa-core processor geklokt op 1,8 GHz. Het wordt ondersteund door de grafische lay-out van Adreno 509. Zo'n eenheid vertaalt zich in 119902-punten in de Antutu-prestatietest. Grote smartphones zijn gekocht om: a) films te bekijken b) spelletjes te spelen. In beide categorieën doet de Mi Max 3 het goed. Xiaomi biedt een speciale toepassing die onnodige systeemopties stopt om de werking van de smartphone verder te versnellen.

Xiaomi Mi mAx 3 antutu

Xiaomi Mi Max 3-camera

Op de achterkant, zoals ik al zei, is er een dubbele verticale 12 Mpx + 5 Mpx-camera. Het biedt fotokwaliteit op het Redmi Note 5-niveau, dus er is geen openbaring. Ondersteunt dual-PD dual-focusing en AI scèneherkenning. Wat een budget-smartphone betreft, het gaat goed, maar er zijn geen wonderen te verwachten. Daar is het niet voor gemaakt.

Xiaomi Mi mAx 3 antutu

2x-batterij is groter dan de iPhone X

De batterijcapaciteit in de Mi Max 3 is verhoogd in vergelijking met zijn voorganger van 5300 mAh tot 5500 mAh. Volgens de officiële gegevens van Xiaomi is elektriciteit voldoende voor 17 uren video bekijken. Hoe vertaalt dit zich in de realiteit? Tijdens mijn intensief gebruik heeft de smartphone 2-dagen en + XXUMX% resterende batterij weerstaan. Natuurlijk zijn alle systemen (inclusief GPS, LTE, wifi etc.) naar mijn mening een geweldig resultaat.

Als iemand echter geen elektriciteit heeft, ondersteunt de nieuwe generatie het snel opladen van de Quick Charge 3.0, de eerste keer in de geschiedenis van de Mi Max-serie. De smartphone kan ook werken als een powerbank en zo nodig een ander apparaat opladen.

Sommering

Als u van grote schermen houdt, reist u veel om de Mi Max 3 te kopen een zeer goede keuze. Werk aan de batterij is sensationeel voor vandaag. Films bekijken op Netflix, YouTube op het 6,9-scherm is veel comfortabeler. En voor wie is Max Max 3 niet bedoeld? Voor mensen die een smartphone in een broek dragen, interfereert de grootte dan met dagelijkse activiteiten.

Xiaomi Mi Max 3 Ik kocht in de winkel Banggood.com

Scroll To Top