Nu lezen
Xiaomi Mi Max 3 op de officiële website

Na het vlaggenschip Xiaomi Mi 8, budgettelefoons uit de Redmi-serie. Tijd om de grootste telefoon met het Mi-logo te verversen. Xiaomi Mi Max 3 "heel toevallig" verscheen voor een moment op de officiële website van de fabrikant. Eerder was er een lek met informatie over de FCC- en TENAA-certificaten voor de nieuwe gigant van Xiaomi.

Xiaomi Mi Max 3 op de officiële website

Xiaomi Mi Max 3 op de officiële

De meest waarschijnlijke datum voor de officiële lancering van de nieuwe editie van de gigantische smartphone van Xiaomi is 3 in juli. Een productinformatiekaart met prijsvermelding verscheen op de website. Xiaomi Mi Max 3 kost naar verwachting 1699-yuan, $ 258. De processor wordt geleverd door Qualcomm Snapdragon 660, maar het is geen bepaalde informatie. Er was geen informatie over het exacte model op de afbeelding. Er is informatie over het RAM-werkgeheugen, dat verondersteld wordt 6 GB en batterij, 5500 mAh te zijn. Het scherm heeft 6,99-formaat en is gemaakt in IPS-technologie. ROM-geheugen, de gebruikersgegevens moeten oplopen tot 128 GB en in het model voor minder dan duizend zloty's.

De dubbele lens aan de achterkant is het Sony IMX363-model, bijgestaan ​​door AI. Mi Max 3 heeft een vooraf geïnstalleerd Android 8.1-systeem en MIUI 9-overlay, met een upgrade naar de nieuwste versie van MIUI 10 later dit jaar. De vingerafdruklezer bevindt zich aan de achterkant van de smartphone.

Xiaomi Mi Max 3 Pro

Xiaomi Mi Max 3 pro

Naast de "gebruikelijke" Mi Max 3 zijn er ook reclame-uitingen van de krachtigere Xiaomi Mi Max 3 Pro gelekt. De smartphone wordt efficiënter dankzij de krachtigere Snapdragon 710-processor. De hoeveelheid RAM hoeft niet te worden verhoogd en is ook 6 GB, ROM-geheugen hetzelfde, 128GB. Het display zal minimaal kleiner zijn, 6,9 inches in IPS-technologie in de 18: 9-formatie. De Xiaomi Mi Max 3 Pro heeft een 5400 mAh-batterij.

Scroll To Top