Nu lezen
Xiaomi Mi Max 3 Pro zal dat niet zijn

Geruchten over een vermeende, krachtigere versie van het grootste smeermiddel van Xiaomi zijn vandaag verdwenen. Een van de medewerkers via Weibo, precies product marketing directeur Xiaomi, Zhi Zhiyuan ontkende dat Xiaomi een sterkere versie van de Mi Max 3 phablet gaat uitbrengen.

Xiaomi Mi Max 3 Pro zal dat niet zijn

Xiaomi Mi Max 3 Pro zal dat niet zijn

Vreemd omdat het gerucht uit een redelijk betrouwbare bron kwam. Informatie over de Mi Max 3 Pro is opgemerkt op de officiële website van Qualcoom, de fabrikant van Snapdragon-processors. Mi Max 3 Pro moest worden uitgerust met de Snapdragon 710-processor. Mensen die van gigantische smartphones houden, moeten genoegen nemen met de Mi Max 3 met de Snapdragon 636-processor. Bereikt in de prestatietest AnTuTu het 118-resultaat van duizenden punten. De smartphone heeft een scherm met een diagonaal 6,9 inch die de batterij van stroom voorziet met een capaciteit 5500 mAh. Zo'n grote batterij wordt ondersteund door Quick Charge 3.0 opladen. Een interessante functie in de Mi Max 3 is de mogelijkheid om de stroom met een andere persoon te delen, de smartphone kan als een powerbank worden gebruikt.

Xiaomi Mi Max 3 Pro zal dat niet zijn

Wilt u meer informatie over de Xiaomi Mi Max 3? U vindt ze hier. Heeft u een ouder model, Xiaomi Mi Max 2, en vraagt ​​u zich af of het de moeite van het vervangen waard is met de nieuwe Mi Max 3? Lees dit bericht.

Xiaomi Mi Max 3 tot nu toe is niet verkrijgbaar in winkels die import naar Europa aanbieden, als het verandert, zal het het vinden here.

Scroll To Top