Nu lezen
Xiaomi Mi Max 3 versus Mi Max 2. Is het de moeite waard om te veranderen?

Xiaomi Mi Max 3 versus Mi Max 2

Ik gaf een nieuw apparaat aan Xiaomi veel recente inzendingen, nieuwe lekken raken het netwerk, morgen eindigt deze saga omdat de smartphone officieel wordt gepresenteerd. Ik denk dat dan het thema van de Mi Mix-serie, "frameloos" van Xiaomi terug zal komen. Laten we echter teruggaan naar Mi Max 3, het netwerk kreeg een grafische weergave van de volledige specificatie van het apparaat die ik niet heb gepubliceerd, omdat de inhoud verdubbelt met de vorige vermeldingen.

Xiaomi-Mi-Max-3-Specs-Officieel-Bevestigd

Heeft u Xiaomi Mi Max 2 en weet u niet of het de moeite waard is om een ​​nieuw model te kopen? Ik zal presenteren wat nieuw is voor de nieuwste gigant van Xiaomi. Ik hoop dat het je zal helpen een beslissing te nemen.

Xiaomi Mi Max 3 versus Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 3 versus Mi Max 2

Als ik naar de bovenstaande afbeelding kijk, denk ik dat je geen probleem hebt om erachter te komen wat Mi Max 3 is en wie zijn oudere broer Mi Max 2 is. Natuurlijk is de oudere versie aan de linkerkant. Om de twee modellen op de meest transparante manier te kunnen vergelijken, heb ik tabellen gemaakt:

Zie ook

Een korte opmerking

Zoals u aan de tabel en de foto kunt zien, zijn de afmetingen van beide modellen vergelijkbaar, maar dankzij het verlaten van de onderste knoppen is de diagonaal van het scherm aanzienlijk toegenomen. In plaats van knoppen kunt u gebaren gebruiken, het is erg handig. De batterij maakt niet zoveel uit, maar al bij het opladen. Het is een Quick Charge 3.0, die het laadproces versnelt. Toen de Mi Max 2 op de markt kwam, klaagden veel mensen erover dat Xiaomi de processor niet had opgefrist. Het paar had hetzelfde model als de eerste generatie smartphone van 2016 r0ku. Als u besluit om een ​​triple te maken met de Snapdragon 636, zal de nieuwe telefoon beslist een stuk soepeler lopen. De achteruitrijcamera is ook een mijlpaal ten opzichte van de vorige generatie die slechts één lens had, uiteindelijk kunt u van de portretmodus genieten. De camera aan de voorkant is ook verbeterd en introduceert gezichtsherkenning. De vingerafdruklezer bevindt zich op dezelfde plaats aan de achterkant van de behuizing. De prijzen zijn nog niet bekend, we weten alleen dat de Mi Max 3 onder 2000 yuan of $ 300 zal kosten.

Xiaomi Mi Max 3

De Xiaomi Mi Max 3-telefoon wordt morgen gepresenteerd en de verkoop zal overmorgen plaatsvinden. Reserveren via JD.com is nu mogelijk, helaas alleen in China. Als de informatie is bevestigd, is de NFC opnieuw de pijnlijkste. Wat denk je? Wil je veranderen?

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top