Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 2 - mijn eerste "frameloze" [eerste indrukken]

xiaomi mi mix 2

..en ik ben volledig gecharmeerd van hem. Voor het eerst sinds lange tijd heeft de nieuwe smartphone een zeer positieve indruk op me gemaakt. Lange tijd geen telefoon heeft zoveel positieve emotie in mij opgewekt. Ik heb volgende generaties iPhones gekocht, momenteel gebruik ik 7 dagelijks, ik kocht ook het vlaggenschip van de Chinese gigant Mi5, Mi6. Xiaomi Mi Mix 2 liet me eindelijk iets nieuws zien, iets anders dat al een aantal jaar niet is gerold. Ik heb nog nooit een "frameloze" live gezien, voor mij is het zeker de toekomst.

Ik gebruik slechts een nieuwe Xiaomi-baby voor een dag, maar ik wil mijn eerste indrukken delen. Wat zijn de voordelen? Scherm, scherm en scherm opnieuw. Dunne frames rond het scherm interfereren het gebruik helemaal niet. Ik had niet genoeg tijd om een ​​deel van het scherm in de palm van mijn smartphone te drukken. Indrukken van het gebruik van zo'n groot oppervlak zijn veel beter dan wanneer je de Mi6 of iPhone 7 vasthoudt. Zoals bij elk Xiaomi-product uit de premium-serie, is de kwaliteit van het vakmanschap briljant, de ontwerpelementen gevouwen, niets kraakt. Dit is naar mijn mening de mooiste smartphone die momenteel op de markt is (ik heb geen contact gehad met de Samsung S8-serie). De processor heeft hetzelfde als Mi6, Snapdragon 835, die is infernally snel. In de set krijgen we een oplader met snel opladen, alsof sommige er wel duur voor moeten betalen. Als we een X-smartphone kopen voor 5 duizenden zloty's, om het snel te kunnen laden, moeten we nog een extra 378 zloty uitgeven aan een sterkere oplader! Totale absurditeit. Van 10% naar 100% - Mi Mix 2 heeft me binnen een uur opgeladen. Xiaomi voegt een "back" -case toe aan de doos, maar dan ziet de telefoon er iets slechter uit en ik zal hem zonder een hoesje dragen, ik vraag me af hoe snel hij deze beslissing zal betreuren 🙂

xiaomi mi mix 2-behuizing
Nadelen van Xiaomi Mi Mix 2? Zeker één camera aan de achterkant, ik vond de portretten van Xiaomi Mi6 erg leuk. De tweede fout is zacht, het probleem zal verdwijnen voor + - een maand waarin de globale rom voor Mi Mix 2 uitkomt. Apple heeft ons gewend aan het feit dat als we iets uit de doos halen het al volledig bruikbaar is. Helaas is het in het geval van Xiaomi-telefoons die net zijn verkocht en rechtstreeks uit China zijn gekocht, vaak nodig om het zachte in "Europees" te veranderen. Het is niet moeilijk, maar het duurt een paar dagen vanwege de huidige die ik Xiaomi zie. Mi Mix 2 die mij bereikte had niet eens een geladen Play Store, ik moest de service van Google zelf instellen. Om een ​​ROM te uploaden dat is wat ik wil Xiaomi.eu, ik moet de bootloader te ontgrendelen, maar het duurt 3dni, je moet wachten totdat Xiaomi toestaan ​​om het bestand te ontgrendelen. Zoals ik hierboven schreef voor + - een maand waarin Global Rom beschikbaar zal zijn. Mi Mix 2 wordt met algemene software verzonden en het probleem zal verdwijnen.

Frameloze smartphones zijn de toekomst

xiaomi mi mix 2 vs mi 6
Xiaomi Mi Mix 2 tegen Mi6

Ik denk dat veel mensen, Amerikanen niet beseffen dat ze "frameloos" zijn. Ze gebruiken de hele tijd iPhones van dezelfde grootte en de nieuwe iPhone X zal voor hen een absolute openbaring zijn. Net als Mi Mix 2 voor mij. Ik zou zelf graag een nieuwe iPhone kopen om te zien of het de moeite waard is om bijna drie keer meer geld uit te geven aan een Apple-product. Dit is het prijsverschil tussen de Mi Mix 2 en de iPhone X. Xiaomi Mi Mix 2 je kunt duizend zloty kopen voor 2, dit is een sensationele prijs voor een "frameloze". Is het de moeite waard om 600 toe te voegen aan Xiaomi Mi6? Naar mijn mening, zeker ja! Mi Mix 2 is een verademing op het gebied van design. Mijn Mi6 gaat weg, we zullen zien of ik na een paar weken gebruik nog steeds zo blij zal zijn met Mi Mix.

Reactie bekijken (1)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top