Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 2s heeft een nog betere camera

Xiaomi Mi Mix 2s heeft een nog betere camera

De Xiaomi Mi Mix 2s-camera is een mijlpaal voor zijn voorgangers. Xiaomi kon eindelijk bogen op een smartphone die goede foto's maakt. Een andere smartphone van de Chinese fabrikant Xiaomi Mi 8 bleek nog beter te zijn en stond op tweede plaats op het podium in stilstaande fotografie. Bereiken van 105-punten in de DXO-test. Alleen de Huawei P20 Pro laten staan, die de score behaalde met 4-punten groter, ter vergelijking De iPhone X is maximaal 8-punten terug.

Xiaomi Mi Mix 2s heeft een nog betere camera

Ik heb goed nieuws voor alle eigenaren en mensen die van plan zijn om Xiaomi Mi Mix 2S te kopen. Lei Jun, CEO Xiaomi heeft op de Facebook-website Weibo aangekondigd dat de derde generatie van de eerste "frameless" van Xiaomi updates voor camera-software zal ontvangen. "De gever van de software" zal het vlaggenschip Xiaomi Mi 8 zijn. Het frameloze frame van de Mi Mix 2s heeft momenteel een camera op het niveau van de iPhone X, wanneer de update wordt uitgevoerd, overwint het de concurrentie. Ter herinnering: de Xiaomi Mi Mix 2S heeft een dubbele fotografische module aan de achterkant van de behuizing Sony IMX363 (12 MP, F / 1.8) + Samsung S5K3M3 (12 MP, F / 2.0). Het is ook uitgerust met een optische beeldstabilisator in de 4-assen, ondersteund door een zeer snel Dual PDAF-focusseersysteem.

Mensen die van plan zijn om een ​​nieuwe smartphone te kopen, vooral vrouwen, overwegen vooral de selectie de kwaliteit van de aangeboden foto's. Daarom is Mi MIix 2s de perfecte aankoop zonder je portemonnee te verpesten. telefoon Xiaomi Mi Mix 2s Je kunt ook uit China kopen 1600zł. Binnenkort zal het ook officieel naar Polen gaan. De prijs zal echter veel hoger zijn, tot PLN 2599 voor dezelfde versie van 6 / 64GB.

Scroll To Top