Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 3 na 60 dagen - hit of stopverf?

Ik zat te wachten op de première van Mi Mix 3 een paar maanden, ik volgde de geruchten op een regelmatige basis. Ik wilde iets nieuws, ik was gecharmeerd van het gebrek aan notch en het gebruik van een schuifknop waarin de voorste lenzen verborgen zijn. Ik dacht dat het een verademing zou zijn op de saaie smartphonemarkt. Wat veranderde na twee maanden met de nieuwste frameloze Xiaomi?

Xiaomi Mi Mix 3, Mi Mix 2S en Mi 8 - drie musketiers met hetzelfde interieur

Ik heb gezegd dat ik me niet op de Mi Mix 3-specificatie zal concentreren. Het is praktisch hetzelfde als in Xiaomi Mi 8 die ik een paar maanden geleden heb beschreven. In zekere zin is Mi Mix 3 een opgewarmde chop wanneer we naar componenten kijken. De processor en de camera aan de achterkant zijn precies hetzelfde als in de Mi 8 en Mi Mix 2S. Er is draadloos opladen, maar de oudere Mi Mix 2S heeft ook deze functie. Het tegenovergestelde is waar als we naar het scherm kijken, Mix 3 en Mi 8 hebben AMOLED en Mi Mix 2S alleen IPS. Contactloze betalingen, d.w.z. de NFC-module, hebben alle drie de bovengenoemde modellen.

Mi Mix 3 is een complete, maar praktische smartphone?

Xiaomi Mi Mix 3 heeft alles wat ontbreekt in Mi 8 of Mi Mix 2S. In het aspect van selfies heeft het een voordeel ten opzichte van hen een dubbele camera die zich samen met de behuizing uitstrekt. Xiaomi besloot om een ​​handmatig schuifmechanisme te gebruiken. Voordat ik een smartphone uit China kreeg, dacht ik dat het perfect zou zijn. Voor de eerste dagen zorgde het ook voor veel vreugde. Ik heb de zaak soms verplaatst, zelfs niet nodig om "de tijd te nemen". Het was vergelijkbaar met de spinnery frenzy, het klopte niet en mensen draaiden en het is net zo goed als het openen van de Mi Mix 3 behuizing. De tijd van de spinners is voorbij, ze raken gewoon verveeld en de slider in de lijstenmaker van het Chinese optreden wacht. Na een tiental dagen stopt u met het gebruik ervan. U gebruikt de camera aan de voorzijde niet om het scherm te ontgrendelen en de vingerafdruklezer aan de achterkant. Hetzelfde als in de andere twee, de basisversie van Mi 8 en Mix 2S.

Het gebruik van de schuifregelaar resulteerde in meer gewicht en een dikkere behuizing. Bekijk deze parameters:

Een tiental gram en een tiende van een millimeter is waarschijnlijk niet veel, maar het maakt echt een verschil. Voel het in de handen en in de broekzak, waar de grote dikte van de Mi Mix 3 bijzonder verontrustend is. Xiaomi Mi 8 kan comfortabel in een broek worden gedragen, Mi Mix 3 Ik raad het af.

Xiaomi Mi Mix 3 is ongelooflijk snel, heeft een geweldig AMOLED-scherm, een topcamera en een krachtige batterij

Xiaomi Mi Mix 3 is de krachtigste smartphone die de Chinese gigant in 2018-jaar presenteerde. Het is ook een van de beste van alle fabrikanten. Het scherm maakt echt een indruk, vooral bij het kijken naar films. In de set zitten twee opladers, bekabeld en draadloos, wat een groot pluspunt is, leuk dat de fabrikant zich herinnert over zo'n special. Je moet één vraag beantwoorden, is het de moeite waard om + -125 $ toe te voegen aan Mi 8 en Mi Mix 3 te kopen.

Zie ook
mihome xiaomi temperatuur

ik 8 het heeft twee nadelen: geen draadloos opladen en geen kerf die me niet persoonlijk hindert. Het is leuk als het er niet was, maar hoe is de tragedie verdwenen. De knoppen onderaan zouden me ergeren, ik verander altijd in gebaren. Knippen bovenaan in de meldingspictogrammen? Laat er geen verlies zijn.

Meng me 3 het heeft ook twee nadelen: dikte en gewicht. Ik draag smartphones altijd in een broek en dit ontmoedigde me effectief om Mi Mix 3 te gebruiken. Als het anders was, zou ik er erg blij mee zijn. Laat me nogmaals de glijdende behuizing vermelden. Het lijkt me geweldig, dat dacht ik ook, maar na verloop van tijd stopte ik ermee en gebruikte ik de smartphone alsof die er niet was.

Ik heb mijn exemplaar van de Xiaomi Mi Mix 3 besteld voor testen in de winkel Gearbest.com. Ik heb gekozen voor de verzendoptie Prioriteitslijn, die geen extra inningskosten (vatu) garandeert.

Scroll To Top