Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 3 neemt een betere selfie van de iPhone XS Max

Smartphones hebben de traditionele camera's om de een of andere reden vervangen, we hebben ze altijd bij ons. Veel mensen letten bij het winkelen op de kwaliteit van de aangeboden foto's en de rekenkracht komt op de achtergrond. DxOMark is de meest populaire service voor het controleren van de mogelijkheden van smartphones. Tot nu toe was de service gericht op de camera aan de achterkant, maar nu zullen ze ook controleren hoe de selfie-camera werkt.

Xiaomi Mi Mix 3 neemt een betere selfie van de iPhone XS Max

Xiaomi Mi Mix 3 neemt een betere selfie van de iPhone XS Max

In 2018 werden voor het eerst smartphones met een dubbele camera aan de voorkant verkocht. De tweede lens verbetert het portreteffect en de groothoekmogelijkheden van groeps selfie. Volgens DxOMark wordt de beste selfie gedaan door Google Pixel 3, direct erachter Samsung Galaxy Note 9 en de derde plaats is Xiaomi Mi Mix 3. De smartphone van Xiaomi bezet de derde plaats en twee punten voorsprong op 3x van de duurdere iPhone XS Max.

De beste selfie-smartphone?

Als je de beste selfie op instagramie wilt publiceren, koop dan Google Pixel 3. Als je gokt op de beste compromisprijs / kwaliteit, dan is de beste keuze een frameless met een slider van Xiaomi, model Mi 3 Mix.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top