Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 3 in september?

Mi Mix-serie, "bezramkowcy" van Xiaomi zijn smartphones die de grootste belangstelling wekken bij de producten van de Chinese reus, zonder het vlaggenschipmodel, bijvoorbeeld Mi 8, te tellen. Xiaomi Mi Mix eerste generatie was een smartphone die de weg vrij maakte om de frames rond het scherm te minimaliseren. De ontwerpers waren een beetje overdreven omdat de volgende generatie al een iets grotere had, maar je kunt ze niet aannemen dat ze de wereld eindelijk iets nieuws hebben laten zien.

Xiaomi Mi Mix 3 in september?

Xiaomi Mi Mix 3 in september?

De volgende generatie Xiaomi Mi Mix 3 wekt grote belangstelling en daarom komen er veel geruchten naar het netwerk. Een daarvan is een afbeelding waarin de contouren van de telefoon worden weergegeven, met een camera aan de voorkant die uit de smartphone glijdt. In dit opzicht zal Xiaomi niet de eerste fabrikant zijn die een dergelijke oplossing gebruikt, er zijn al twee andere Oppo met de X- en Vivo-modellen van Nex. Onder de omtrek van de telefoon staat het opschrift "Het licht van Mi" en dateert 2018.09.

Zal het nieuwe model echt debuut maken in dezelfde maand als de tweede generatie die in september 2017 op het podium liet zien? Mogelijk, maar aan de andere kant zijn de Xiaomi Mi 8 en de verbeterde versie van de Xiaomi Mi Mix 2s net gepresenteerd. Destijds presenteerde Qulacomm geen nieuwe, krachtigere processor die Snapdragon 845 kon vervangen. Het vrijgeven van een andere telefoon met dezelfde processor zou een slechte oplossing zijn. Naar mijn mening is deze afbeelding niet waar, niet in de Xiaomi-stijl. De tijd zal duidelijk worden, maar één ding is zeker, deze zomer zal heet zijn als het gaat om roddels over Xiaomi Mi Mix 3.