Nu lezen
Xiaomi Mi Mix 4 met reverse charge wireless?
Xiaomi 500 miljoenen

Een van de nieuwste trends op de smartphonemarkt is de mogelijkheid om andere apparaten draadloos op te laden wanneer we ze op de achterkant van de telefoon plaatsen. In deze trend lijkt het Xiaomi te schrijven met de aanstaande Mi Mix 4.

XDA Junior-lid kackskrz van Xiaomi.EU aangepaste MIUI zei dat hij in de laatste MIUI-weddenschappen referenties naar omgekeerd draadloos opladen vond. Dit is vrij sterk bewijs dat Xiaomi deze functie zal implementeren in ten minste een van de aankomende smartphones, waarschijnlijk Mi Mix 4. XDA voegt eraan toe dat de functie "automatisch uitgeschakeld wanneer het laden niet binnen 90 seconden start". Dit gedrag is ontworpen om de batterij van de telefoon te beschermen tegen snel ontladen.

Xiaomi-productmanager Wang Teng Thomas zei eerder ook dat de Xiaomi Mi Mix 4 sneller draadloos wordt opgeladen dan de Mi 9. Praten over de kracht van opladen met 20 watt. Met deze oplossing kan worden opgeladen met een snelheid die vergelijkbaar is met opladen via een kabel.

We weten niet de exacte releasedatum van de Xiaomi Mi Mix 4, maar er wordt gezegd dat dit rond september rond 2019 is. We zijn erg nieuwsgierig naar de komende smartphone en we kunnen niet wachten op de première ervan, en jij?

Scroll To Top