Nu lezen
Xiaomi Mi Pad 4 opgemerkt in de broncode

Xiaomi Mi pad 4

Informatie over de volgende generatie van de tablet van Xiaomi Mi Pad 4 verscheen in de broncode van de officiële website van de Chinese reus. Volgende maand zal het worden gepresenteerd op de officiële Xiaomi-conferentie Mi Max 3, geruchten hebben gemeld dat tijdens hetzelfde evenement zal worden getoond Redmi 6 Pro en dat is alles Mijn 4-pad.

Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi kondigde vorig jaar aan dat het niet van plan is om de tabletmarkt te verlaten. Ondanks de duidelijke daling van de verkoop van grote aanraakapparaten, is het zeer waarschijnlijk dat het M1806D9W-apparaat de volgende generatie tablets met het Mi-logo is. De onderstaande tabel toont het certificaat dat door China Compulsory Certification (3C) aan het nieuwe product is gegeven.

Xiaomi Mi Pad 4 3c

Naast informatie over welk product we te maken hebben, toont de tabel ook informatie over spanning en laadstroom. Vaste spanning 5V en huidige 2A, voor mij zou ik liever Quick Charge 3.0, en bij voorkeur 4.0, prefereren.

Het record over de nieuwe Xiaomi-tablet staat ook in de CMIIT-database. Van de tafel widać na jakich częstotliwościach Wifi będzie działał tablet  5,8 GHz / 2,4 GHz. Nie ma żadnej informacji związanej z modułem 3G, dlatego bardzo prawdopodobne, że Mi Pad 4 tak samo jak poprzednik będzie posiadał tylko wersje Wi-Fi. Nie będzie slotu na kartę SIM.

M1806D9W-CMIIT mi 4 pad

Twee maanden geleden lekken geruchten dat de nieuwe tablet een batterij moet hebben 6000mAh, 600mAh slechter dan Mi Pad 3. Het brein moet een processor zijn Snapdragon 660ook in dit geval zou ik een meer topprocessor prefereren. Als de geruchten over de processor werken, vind ik het jammer dat Xiaomi niet zo'n koers heeft gevolgd als Apple in het geval van tablets. Ik zou graag een tablet willen met sterke "ingewanden" en een groter scherm, bij voorkeur rond 12 inches. En Xiaomi zal een klein en zwak goed bieden, dat uiteindelijk Snapdragon zal zijn dat wordt ondersteund door Xiaomi.eu. Dit is de eerste tablet van Xiaomi met een Qualcomm-processor

Scroll To Top