Nu lezen
Xiaomi Mi Pad 4, echter met LTE?

Xiaomi Mi pad 4 echter

De laatste geruchten, drie dagen voor het marktdebuut van de nieuwe tablet van Xiaomi, zeggen dat Mi Pad 4, echter, een optionele LTE-module zal ontvangen. Waarschijnlijke prijzen zijn ook gelekt.

Xiaomi Mi Pad 4, echter met LTE?

Volgens het laatste lek moeten ze in de uitverkoop zijn twee varianten. De eerste, de basisversie heeft 4 GB RAM en 64 GB ROM. Hij zal hebben alleen wifi-module. Het zal worden geprijsd op 1499 yuan, $ 230. De tweede optie voor mij is verrassend gezien eerdere lekken er zullen versies zijn van SIM-kaart ondersteuning, LTE-module! Het moet 6 GB RAM en meer hebben omdat 128 GB geheugen voor gebruikersgegevens. Het wordt duurder, 1999-yuan of rond $ 308.

Dit is de eerste tablet voor Xiaomi z LTE-ondersteuning en 128 GB-geheugentot nu toe hebben alle generaties alleen wifi en 64GB. Interessant is dat de tablet al in het aanbod van de winkel is verschenen Gearbestvoorlopig alleen de basisversie.

Wat is al bekend?

Eerdere geruchten, informatielekken, vallen samen met de productinformatie van de Gearbest-winkel. Snapdragon 660-processor. De tablet heeft een 8-scherm inch inch 16-indeling: 10 met Full HD + resolutie. De dichtheid van pixels per inch is gelijk aan 320 PPI. De 13 Mpx-camera aan de achterzijde en de 5 Mpx selfie-camera. De batterijcapaciteit wordt verlaagd met 600 mAh, tot 6000 mAh met 5V / 2A oplaadondersteuning. Na het uit de doos halen, heeft Mi Pad 4 een Android 8.1 Oreo-systeem met MIUI-overlay.

Er zijn nog maar 3 dagen over voor de officiële première.

Scroll To Top